Tramadol και ποιο πρόγραμμα στις ΗΠΑ και τους κανόνες του φόρουμ

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

Lins8888

Αποκλεισμένο
Εντάχθηκαν
18 Ιουνίου 2019
γεια, όπως είπα προηγουμένως, είμαι νέος ΠΑΛΙ και προσπαθώ να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό μετά από μακροχρόνιες παραμονές στο νοσοκομείο. Αναρωτιέμαι τι πρόγραμμα είναι το tramadol & τι μπορώ να ρωτήσω στο φόρουμ σχετικά με το τραμ δεδομένου ότι δεν είμαι πλέον ανώτερο μέλος. Έψαξα στο google και πήρα μικτά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι ένα ναρκωτικό τόσο αδύναμο όσο είναι, αλλά μόλις γύρισα σπίτι από το νοσοκομείο πριν από 3 ημέρες και αισθάνθηκα απολύτως "δεν είναι σωστό" - περισσότερο από φρικτό να βγαίνει από αυτό. είναι τρομακτικό όπως όχι εγώ. Είχα καλή πηγή και υποστήριξη που βρήκα εδώ πριν από ένα χρόνο από αρκετούς, αλλά φαίνεται ότι πολλοί φίλοι μου έφυγαν, αλλά ελπίζω να κάνω νέα ????ούτως ή άλλως πάσχω από σοβαρή κατάθλιψη και μου λύνει τα προβλήματα κατάθλιψης. Ευτυχώς έχω νέο γιατρό αλλά δεν μπορώ να μπω για δυόμισι εβδομάδες ???? Ήμουν η Lizdawn αν με θυμάται κάποιος από εσάς…… thx που με είχε ξανά ανεξάρτητα

Φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα πηγές εκεί έξω. Είναι ένα ελεγχόμενο φάρμακο στις ΗΠΑ σαν το 2014-2015...

Ναι, ξέρω. Ήταν καλό, αλλά νιώθω φοβισμένος καθώς πέρασε ο χρόνος. Έχω ακούσει τόσες πολλές κακές ιστορίες και ακούω ότι το τραμ είναι σχεδόν αδύνατο να πάρεις τόσα πολλά ψεύτικα ???? τόσο τρομακτικό. Είμαι ένα κοτόπουλο μετά από μια κακή εμπειρία και ακούω άλλους lol idk που μπορούν να εμπιστευτούν. «Σκέφτηκα» ότι αυτοί που συμβουλεύεται γιατρό ακούγονται σαν ασφαλές στοίχημα. Σκέψεις; Ο φίλος έκανε αυτή τη διαδρομή πριν από ένα χρόνο και ήταν μια χαρά….. αναρωτιέμαι αν είναι ακόμα καλά. Είχε έναν άντρα που ήταν υπέροχος για ένα χρόνο και μετά άρχισε να της στέλνει άσχημα πράγματα. Με τρομάζει καθώς έχω παιδί ???? φοβάμαι ότι θα πάρω κάτι κακό lol, οπότε ξαπλώνω εδώ άθλια. Εξακολουθώ να διαβάζω το….. site ήταν πιο εύκολο να βρω πράγματα lol

Γεια, και καλώς ήρθατε πίσω! Και εμένα με έχει βοηθήσει (στο παρελθόν) η τραμαδόλη για την κατάθλιψη. Μερικοί από εμάς είναι απλώς συνδεδεμένοι με αυτόν τον τρόπο, υποθέτω. Κάποτε μπορούσες να τα πάρεις από το εξωτερικό εύκολα, αλλά τώρα φαίνεται αδύνατο. Δεν το έχω πάρει εδώ και χρόνια αλλά δεν πρόκειται να πω ψέματα, θα το έκανα αν μπορούσα να πάρω λίγο! Συγγνώμη που ήσουν στο νοσοκομείο. Έπρεπε να είμαι μέσα για 3 μέρες και ήταν φρικτό!

Το τραμαδόλ είναι περιέργως το μόνο που δεν έχω προβλήματα να πάρω στις πολιτείες μέσω πολλών νόμιμων υπηρεσιών τηλευγείας, θα μπορούσε να είναι απλώς τα 30 κιλά των ιατρικών μου αρχείων. Συνήθως, η τραμαδόλη και η γκαμπαπεντίνη είναι τα μόνα πράγματα που μου πέφτουν αυτές τις μέρες για πόνο, θα έλεγξα μερικούς νόμιμους τηλεδοκούς με φθηνότερες συνεδρίες και θα ανέφερα μακροχρόνιο πόνο στα νεύρα...θα εκπλαγώ να δω σε τι προσπαθούν να σε ωθήσουν Αυτό δεν είναι ένα από αυτά τα δύο, αλλά θα μπορούσα να μην έχω καμία επαφή με το πού βρίσκεται η τραμαδόλη στο ραντάρ ιατρικών συστημάτων από το 2024.

@detrojones
Η σπονδυλική μου στήλη είναι ένα σκατά, έχω περάσει από τα ringers με τη διαχείριση του πόνου και τις θεραπείες BS τους. 20 χρόνια από αυτό.

Βρίσκομαι στο Οχάιο, δεν είμαι σίγουρος πώς μπορώ να μου αρέσουν τα έγγραφα τηλευγείας για να βοηθήσω.
Το τραμ είναι το ΜΟΝΟ φάρμακο που βοηθάει. Έχω κάνει φάρμακα από κωδεΐνη έως μορφίνη, γκαμπαπεντίνη και στεροειδή, ενέσεις και διαδικασίες αφαίρεσης από το wazooo. Όλα αυτά με έκαναν χειρότερο.

Έχω βαρεθεί τα 800mg ιβουπροφαίνης 2 με 3 φορές την ημέρα, τα 3000mg Tylenol που πρέπει να εναλλάσσω...είναι σόου

Το τραμαδόλ είναι περιέργως το μόνο που δεν έχω προβλήματα να πάρω στις πολιτείες μέσω πολλών νόμιμων υπηρεσιών τηλευγείας, θα μπορούσε να είναι απλώς τα 30 κιλά των ιατρικών μου αρχείων. Συνήθως, η τραμαδόλη και η γκαμπαπεντίνη είναι τα μόνα πράγματα που μου πέφτουν αυτές τις μέρες για πόνο, θα έλεγξα μερικούς νόμιμους τηλεδοκούς με φθηνότερες συνεδρίες και θα ανέφερα μακροχρόνιο πόνο στα νεύρα...θα εκπλαγώ να δω σε τι προσπαθούν να σε ωθήσουν Αυτό δεν είναι ένα από αυτά τα δύο, αλλά θα μπορούσα να μην έχω καμία επαφή με το πού βρίσκεται η τραμαδόλη στο ραντάρ ιατρικών συστημάτων από το 2024.
Αυτό είναι συναρπαστικό ότι δεν έχετε προβλήματα να τα αποκτήσετε μέσω της νόμιμης τηλευγείας! Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά ίσως θα έπρεπε. Είχε κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία με τη χρήση της τηλευγείας στις πολιτείες;

Ο υπολογιστής μου συνταγογραφεί το δικό μου αλλά μόνο 120 το μήνα χωρίς αναπλήρωση. Παίρνω 4 φάρμακα από αυτόν 3 που είναι έλεγχοι. Νομίζω ότι μάλλον θα ανέβαζε τη δόση μου, αλλά δεν μου αρέσει να τον ρωτάω π.χ. είναι τόσο προσεκτικός γιατρός και δεν θέλω να πιστεύει ότι τελείωσα να χρησιμοποιώ τη δική μου. Το γεγονός είναι ότι έχω τελειώσει από αυτά πριν από το μηνιαίο όριο μου. Χρησιμοποίησα το Kratom ενδιάμεσα. Έχω εκφυλιστική νόσο του δίσκου σκολίωση και αρθρίτιδα και δεν θέλω να κολλήσω στη διαχείριση του πόνου lol.

Η σπονδυλική μου στήλη είναι επίσης ένα χάος. Εάν η επέμβαση μου δεν το διορθώσει, παίρνω τραμαδόλη μέχρι να μην το αντέχω άλλο. Τότε είναι για πάντα καληνύχτα. Ελπίζω να μην καταλήξω σε αυτό, αλλά πρέπει να το παραδεχτώ ως πιθανότητα στο μέλλον μου. Δεν χτυπάω γύρω από τον θάμνο. Δεν πιστεύω σε έναν νομικό Θεό που δεν έχει ενσυναίσθηση. Είμαι εδώ μόνο λόγω της οικογένειας μετά από όλα όσα έχω περάσει. Οικογένεια και η ανακούφιση της τραμαδόλης.

Ποτέ μην παραδεχτείτε σε έναν γιατρό ότι παίρνει οτιδήποτε από μια διαδικτυακή πηγή. Το ανέφερα μόνο όταν είχα μακροχρόνια κόλαση του Covid, καθώς νόμιζα ότι θα μπορούσε να ήταν ένας παράγοντας και έκανε τους γιατρούς να με φέρουν χειρότερα. Άλλαξα γιατρό και μην μιλάω για το τραμαδόλ. Η γκαμπαπεντίνη κάνει ελάχιστες και έχει χειρότερες παρενέργειες και επίσης μπορεί να είναι πολύ εθιστικό.

Η τραμαδόλη είναι ένα εγκληματικά υποχρησιμοποιούμενο ναρκωτικό. Εργάζομαι στην ηλεκτροφυσιολογία και είναι όνειρό μου να βρω έναν αντικειμενικό τρόπο μέτρησης του πόνου. Μια για πάντα μπορούμε να δείξουμε σε αυτά τα προνόμια υγείας στους ναρκισσιστές γιατρούς την κόλαση που περνάμε κάθε καταραμένη μέρα. Η ιατρική βιομηχανία θα πάλευε με νύχια και με δόντια για να συνεχίσει να αγνοεί τον πόνο μας. Είναι άρρωστο. Δεν είναι ο ιπποκράτης όρκος, είναι ο υποκριτικός όρκος. Η άρνηση φροντίδας μπορεί να είναι χειρότερη από ένα μη ιδανικό φάρμακο σε πολλές πολλές περιπτώσεις.

Είναι η τραμαδόλη τόσο εθιστική όσο τα οπιοειδή;;

Είναι η τραμαδόλη τόσο εθιστική όσο τα οπιοειδή;;
Ναι γιατί is ένα οπιοειδές. Συνδέεται ασθενώς με τους υποδοχείς οπιοειδών mu και έχει επίσης αποτελέσματα SSRI, οπότε όταν εξαρτηθείτε σωματικά από αυτούς και στη συνέχεια σταματήσετε, περνάτε ταυτόχρονα από στέρηση οπιοειδών και απόσυρση αντικαταθλιπτικών. Δεν το μεταβολίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, έτσι για κάποιους δεν παίρνουν ανακούφιση από τον πόνο και για άλλους λαμβάνουν όλη την ανακούφιση που χρειάζονται. Και για μια μικρή ομάδα λειτουργεί καλά ως αντικαταθλιπτικό για άτομα που είναι συνήθως ανθεκτικά στα αντικαταθλιπτικά. Όλα εξαρτώνται από το πώς το μεταβολίζει το συκώτι σας.

Αυτή τη στιγμή είμαι
Οπότε φοβάμαι θανάσιμα να πάω σε αναλήψεις αφού δεν μπορώ να έρθω σε επαφή με τον πωλητή μου και θα είμαι έξω μέχρι το μεσημέρι. Έχει κανείς κάποια στρατηγική αντιμετώπισης;

Είσαι στις ΗΠΑ; Αν ναι, ίσως δοκιμάστε έναν πωλητή στις ΗΠΑ. Μπορείτε να πληρώσετε για επιπλέον αποστολή και να το πάρετε πολύ γρήγορα. Αρκετά ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο όταν αντιμετωπίζετε την απόσυρση..

Tram absolutely exacerbates my insomnia to the point that I could not even try to find the right dosage for pain relief. I took one 50mg tablet from a CVS pharmacy, prescribed by my doctor, and I stared at the ceiling until 7:00 AM, when I had to get ready for work. Typical Murphy’s Law example for me. It’s probably the easiest pk to get, and usually reasonably priced, and I cannot touch it. I’m truly happy for everyone that does benefit from it.

You should really stick with US sources for this one as customs seems to be on the look out for Tramadol. I don't even bother trying to source overseas any more for this as at least as of a couple years back the making it through rate was maybe 1 out of 4 purchases getting to me. Also, at least what these vendors told me, was that UPS DHL Fedex and so on wouldn't even consider allowing their services to be used, so it was all hit or miss through the mail. Same with Tapentadol actually.

You should really stick with US sources for this one as customs seems to be on the look out for Tramadol. I don't even bother trying to source overseas any more for this as at least as of a couple years back the making it through rate was maybe 1 out of 4 purchases getting to me. Also, at least what these vendors told me, was that UPS DHL Fedex and so on wouldn't even consider allowing their services to be used, so it was all hit or miss through the mail. Same with Tapentadol actually.
Yeah I think overseas sources are toast. I have been buying it overseas for 10 years and never lost a letter or got a LL until this past month...

Yeah i am also going to look into US sources, it sounds like a lot of people are having terrible experiences getting them overseas. Thank you for this conversation because now i think that is the right decision for me. Also, I was looking at one in Japan and they wanted like $200 for 60 pills.. crazy

what is the market rate nowadays anyway? for say 180 pills 100mg. Am I paying too much at $385? have never really bothered to shop around much as I'm happy with my current supplier but just curious if I could be saving some money.

edit: for US origin sources, not foreign IOP. don't want to go back to the days of sweating whether a pack would be snatched up or not.

That's not bad for domestic 100mgs. 50mgs from domestic SY are around a buck each give or take. If they're tablets you could use a pill cutter and stretch it out even more...but pretty sure they're ERs. That's why those oltram 100s were so damn nice. They also seemed more potent than other meds with the same mgs and one bite once popped was an easy work around on the film coating. I get nostalgia just thinking about them and their 40 cents cost!

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ