Θα συνέχιζα να κυνηγάω το ταχυδρομείο για το πώς έχασαν τα φασόλια σου και πού στο διάολο είναι
Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου ελεγχόμενη παράδοση, νομίζω ότι κάποιος απλά νόμισε και έχασε το πακέτο κάπου.
Πρέπει να βρουν πού το έβαλε ο μεταφορέας, δεν μπορεί να σταλεί πίσω αν δεν το βρουν πρώτα lol
Θα ήμουν εντελώς λιγότερο αγχωμένος αν δεν ήταν η τελευταία φορά που ο φίλος μου διέταξε το τελωνείο να το πιάσει και να στείλει ένα ωραίο μικρό LL. Ίσως επισήμανε τη διεύθυνση..είναι τόσο μικρό το ποσό που δεν είναι πιθανό να οδηγήσει σε σύλληψη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αυτές τις μέρες
Συμφωνώ με τον @littledebbie ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συλλάβουν κάποιον πάνω από 100 τραμ. Συμφωνώ επίσης ότι χάθηκε και ακούγεται ότι ήθελαν να αγοράσουν λίγο χρόνο για να το βρουν - γι' αυτό είπαν στον σύζυγό τους ότι θα το παραδώσουν "αύριο".
Προσωπικά, θα ξαναπρογραμμάτιζα την παράδοση και μετά μάλλον θα την αγνοούσα μέχρι να εμφανιστεί. Εάν η παράδοση επαναπρογραμματιστεί, δεν χρειάζεται να υπογράψει κανείς για αυτήν, σωστά; Είναι ήδη προφανές ότι περιμένετε κάτι, οπότε η αλλαγή του προγραμματισμού δεν πρόκειται να το κάνει να φαίνεται «χειρότερο». Αφού προγραμματιστεί εκ νέου, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρακολούθηση για παράδοση;
Το να γνωρίζεις ότι ένα LL ήρθε την τελευταία φορά είναι πιθανώς αυτό που κάνει αυτό να φαίνεται τόσο τρομακτικό. Αλλά και εγώ μπορώ πρακτικά να εγγυηθώ ότι ο LE έχει μηδενικό χρόνο για να ακολουθήσει κάποιον που παραγγέλνει ένα πρόγραμμα 4 φαρμάκων σε τόσο μικρό εάν ένα ποσό και ξανά, αν κατασχεθεί, θα έστελνε απλώς άλλο ένα LL.
Ελπίζετε να μας κρατάτε ενήμερους για το αποτέλεσμα αυτού; Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα είναι να το υπογράψω - ειδικά αν ο διανομέας είναι κάποιος που δεν αναγνωρίζετε. Πραγματικά, νομίζω ότι έχει χαθεί επίσης.