Βοήθεια! Νομίζω ότι είμαι έτοιμος για ελεγχόμενη παράδοση!

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

Πιστεύω ότι η ελεγχόμενη παράδοση, ανάλογα με την ουσία, θα γίνει μόνο εάν παραγγείλετε περισσότερες από χιλιάδες δόσεις. Υπάρχει η μικρή πιθανότητα ένας τοπικός αστυνομικός να πάρει το πακέτο και να βαρεθεί αρκετά για να σας ερευνήσει. Γνωρίζω καταστάσεις όπου συνέβη αυτό και άνθρωποι συνελήφθησαν. Εάν χρησιμοποιείτε κάποιες βασικές πρακτικές τότε αυτό δεν πρέπει να σας συμβεί. Μην το στείλετε ποτέ στο όνομά σας, χρησιμοποιήστε ένα παλιό όνομα κατοίκου και μην υπογράψετε ποτέ για παράδοση. Εάν δεν το υπογράψετε, τότε δεν μπορούν να σας συλλάβουν επειδή το λάβατε.

Είμαι περίεργος τι συνέβη στη Zara. Δεν υπάρχουν ενημερώσεις, αλλά υποθέτω ότι δεν ήταν ελεγχόμενη παράδοση. Πριν από χρόνια, υπήρχαν μερικές ελεγχόμενες παραδόσεις σε αυτόν τον ιστότοπο, αλλά οι πελάτες δεν χρεώθηκαν με τίποτα. Πήγαιναν μετά την προμήθεια. Μας τρόμαξε όμως πολλούς!

• Αρέσει
Αντιδράσεις: jaders
@Nexus21 Δεν χρειάζεται να υπογράψετε. Μόλις αυτό το πακέτο μπει στην κατοικία σας, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Μπορεί να μην σας συλλάβουν, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν δικογραφία εναντίον σας και να σας κατηγορήσουν. Ανάλογα με το πόσο και ποιοι εμφανίζονται όλοι.

Θα συνέχιζα να κυνηγάω το ταχυδρομείο για το πώς έχασαν τα φασόλια σου και πού στο διάολο είναι :D

Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου ελεγχόμενη παράδοση, νομίζω ότι κάποιος απλά νόμισε και έχασε το πακέτο κάπου.

Πρέπει να βρουν πού το έβαλε ο μεταφορέας, δεν μπορεί να σταλεί πίσω αν δεν το βρουν πρώτα lol
Θα ήμουν εντελώς λιγότερο αγχωμένος αν δεν ήταν η τελευταία φορά που ο φίλος μου διέταξε το τελωνείο να το πιάσει και να στείλει ένα ωραίο μικρό LL. Ίσως επισήμανε τη διεύθυνση..είναι τόσο μικρό το ποσό που δεν είναι πιθανό να οδηγήσει σε σύλληψη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αυτές τις μέρες:(

Συμφωνώ με τον @littledebbie ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συλλάβουν κάποιον πάνω από 100 τραμ. Συμφωνώ επίσης ότι χάθηκε και ακούγεται ότι ήθελαν να αγοράσουν λίγο χρόνο για να το βρουν - γι' αυτό είπαν στον σύζυγό τους ότι θα το παραδώσουν "αύριο".

Προσωπικά, θα ξαναπρογραμμάτιζα την παράδοση και μετά μάλλον θα την αγνοούσα μέχρι να εμφανιστεί. Εάν η παράδοση επαναπρογραμματιστεί, δεν χρειάζεται να υπογράψει κανείς για αυτήν, σωστά; Είναι ήδη προφανές ότι περιμένετε κάτι, οπότε η αλλαγή του προγραμματισμού δεν πρόκειται να το κάνει να φαίνεται «χειρότερο». Αφού προγραμματιστεί εκ νέου, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρακολούθηση για παράδοση;

Το να γνωρίζεις ότι ένα LL ήρθε την τελευταία φορά είναι πιθανώς αυτό που κάνει αυτό να φαίνεται τόσο τρομακτικό. Αλλά και εγώ μπορώ πρακτικά να εγγυηθώ ότι ο LE έχει μηδενικό χρόνο για να ακολουθήσει κάποιον που παραγγέλνει ένα πρόγραμμα 4 φαρμάκων σε τόσο μικρό εάν ένα ποσό και ξανά, αν κατασχεθεί, θα έστελνε απλώς άλλο ένα LL.

Ελπίζετε να μας κρατάτε ενήμερους για το αποτέλεσμα αυτού; Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα είναι να το υπογράψω - ειδικά αν ο διανομέας είναι κάποιος που δεν αναγνωρίζετε. Πραγματικά, νομίζω ότι έχει χαθεί επίσης.
Αυτό πιστεύω και εγώ.
Η παρακολούθηση υποδηλώνει ότι.
Έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε.

@Nexus21 διαφώνησε σχετικά με τη συμβουλή χρήσης πλαστού ονόματος. Χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα ή ένα όνομα παλαιού κατοίκου καθιστά πιο πιθανό το πακέτο σας να μην σας φτάσει εξαρχής. Αν ο ταχυδρομικός σας υπάλληλος ξέρει το όνομά σας και δέχεστε ένα δέμα για κάποιον άλλο, φαίνεται τρελό. Πάντα μου έλεγαν να μην το κάνω ποτέ από άτομα που είχαν παραγγείλει πράγματα πέρα ​​από τα σύνορα, έλαβαν LL κ.λπ. προσωπικά θα παραγγέλνω μόνο εγχώρια καθώς είναι πολύ επικίνδυνο για μένα

@Nexus21 διαφώνησε σχετικά με τη συμβουλή χρήσης πλαστού ονόματος. Χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα ή ένα όνομα παλαιού κατοίκου καθιστά πιο πιθανό το πακέτο σας να μην σας φτάσει εξαρχής. Αν ο ταχυδρομικός σας υπάλληλος ξέρει το όνομά σας και δέχεστε ένα δέμα για κάποιον άλλο, φαίνεται τρελό. Πάντα μου έλεγαν να μην το κάνω ποτέ από άτομα που είχαν παραγγείλει πράγματα πέρα ​​από τα σύνορα, έλαβαν LL κ.λπ. προσωπικά θα παραγγέλνω μόνο εγχώρια καθώς είναι πολύ επικίνδυνο για μένα
Νομίζω ότι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές επιλογές. Έχουμε ταχυδρομεία και πακέτα που αποστέλλονται στο σπίτι μας από φίλους και συγγενείς αρκετά συχνά, επομένως οι μεταφορείς αλληλογραφίας δεν έχουν πραγματικά καμία προσδοκία σχετικά με τα ονόματα των πραγμάτων, imho.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σκληροί και γρήγοροι κανόνες σε αυτά τα πράγματα. Έχω χρησιμοποιήσει διάφορες τακτικές όλα αυτά τα χρόνια, ο ίδιος.

Χρησιμοποιώ το ίδιο ψεύτικο όνομα εδώ και δέκα χρόνια. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία υπηρεσία. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το ίδιο όνομα.

• Αρέσει
Αντιδράσεις: jaders
Χρησιμοποιώ το ίδιο ψεύτικο όνομα εδώ και δέκα χρόνια. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία υπηρεσία. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το ίδιο όνομα.
Πιθανότατα έχετε ωριμάσει αρκετά αυτό το ψεύτικο όνομα με την πάροδο του χρόνου, ώστε να εμφανίζεται ως νόμιμο στις βάσεις δεδομένων που εξετάζει η LE για να επισημάνετε πακέτα.

Πιθανότατα έχετε ωριμάσει αρκετά αυτό το ψεύτικο όνομα με την πάροδο του χρόνου, ώστε να εμφανίζεται ως νόμιμο στις βάσεις δεδομένων που εξετάζει η LE για να επισημάνετε πακέτα.
Η γνώμη μου είναι ότι το όνομα δεν έχει τόση σημασία όσο η διεύθυνση. Μπορείτε να απευθύνετε ένα πακέτο σε οποιοδήποτε αριθμό ονομάτων σε ένα σπίτι. Επιτρέψαμε σε έναν παλιό γείτονα να λαμβάνει όλη την αλληλογραφία του στη διεύθυνσή μας λόγω της έλλειψης σταθερής στέγασης. Κανείς δεν το αμφισβήτησε. Μου έχουν επίσης σταλεί αντικείμενα σε νεκρούς συγγενείς περισσότερες από μία φορές. Φίλοι αλληλογραφίας κοιτάξτε τη διεύθυνση, imho.

Δεν θα έστελνα κάτι με το όνομα προηγούμενου κατοίκου. Αυτό σίγουρα θα μπορούσε να μετατραπεί σε χάος κυρίως επειδή ο προηγούμενος κάτοικος πιθανότατα έκανε αποστολή αλληλογραφίας.

Μόνο οι σκέψεις μου….

λαμβάνουμε αρκετά μηνύματα από πρώην κατοίκους, καθώς πιστεύω ότι η αλλαγή διεύθυνσης είναι καλή μόνο για ένα χρόνο. συμφωνώ με @jaders: αν η διεύθυνση είναι σωστή την βάζουν στο κουτί.

Η γνώμη μου είναι ότι το όνομα δεν έχει τόση σημασία όσο η διεύθυνση. Μπορείτε να απευθύνετε ένα πακέτο σε οποιοδήποτε αριθμό ονομάτων σε ένα σπίτι. Επιτρέψαμε σε έναν παλιό γείτονα να λαμβάνει όλη την αλληλογραφία του στη διεύθυνσή μας λόγω της έλλειψης σταθερής στέγασης. Κανείς δεν το αμφισβήτησε. Μου έχουν επίσης σταλεί αντικείμενα σε νεκρούς συγγενείς περισσότερες από μία φορές. Φίλοι αλληλογραφίας κοιτάξτε τη διεύθυνση, imho.

Δεν θα έστελνα κάτι με το όνομα προηγούμενου κατοίκου. Αυτό σίγουρα θα μπορούσε να μετατραπεί σε χάος κυρίως επειδή ο προηγούμενος κάτοικος πιθανότατα έκανε αποστολή αλληλογραφίας.

Μόνο οι σκέψεις μου….
Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό δεν συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον όχι από την εμπειρία μου περίπου την περασμένη εβδομάδα και ειλικρινά αυτή η εμπειρία με εξέπληξε και σίγουρα με έκανε να σκεφτώ...

Κατάφερα να μου παραδοθεί ένα πακέτο που είχε σταλεί στην προηγούμενη διεύθυνσή μου, αλλά είχε ακόμα το πραγματικό μου όνομα, επειδή ένας έμπορος λιανικής εκτύπωσε μια παλιά διεύθυνση που υπήρχε στο αρχείο του, αλλά η ταχυδρομική υπηρεσία είχε καταγράψει με στο νέο μου διεύθυνση. Ο ντελιβεράς κράτησε κυριολεκτικά το πακέτο και το έφερε στη νέα μου διεύθυνση γιατί θυμήθηκε το όνομά μου.

Οι χαρές της ζωής σε μια μικρή πόλη lol. Ωστόσο, αποδείχτηκε χρήσιμος σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση ????

@randalg Ποτέ δεν είπα ότι χρησιμοποίησα μόνο ένα, όπως όλοι οι άλλοι λένε ότι ο ταχυδρομικός κώδικας είναι #1 και μετά η διεύθυνση. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το όνομά μου. Χρησιμοποιώ ένα αν και περισσότερο, οπότε ναι, δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Από την άλλη, είχα 50 συγκάτοικοι την τελευταία δεκαετία ή περισσότερους. 😆

@randalg Ποτέ δεν είπα ότι χρησιμοποίησα μόνο ένα, όπως όλοι οι άλλοι λένε ότι ο ταχυδρομικός κώδικας είναι #1 και μετά η διεύθυνση. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το όνομά μου. Χρησιμοποιώ ένα αν και περισσότερο, οπότε ναι, δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Από την άλλη, είχα 50 συγκάτοικοι την τελευταία δεκαετία ή περισσότερους. 😆
True! And 50 roommates :ROFLMAO:

@σερμπέτι , I have done it close to a hundred times . Never , ever accept a package , in person , with an alias. That`s why I used one. I never receive packages that require signature . If a postal employee attempts to deliver a package with that name , I simply say that was an old tenant and close the door. I now know the name , and my location are burned .

λαμβάνουμε αρκετά μηνύματα από πρώην κατοίκους, καθώς πιστεύω ότι η αλλαγή διεύθυνσης είναι καλή μόνο για ένα χρόνο. συμφωνώ με @jaders: αν η διεύθυνση είναι σωστή την βάζουν στο κουτί.
Depends on carrier. That is true a lot of times but have mail returned for someone who DID live here but mail carrier did not recognize name. Finally had to get item (not topic related) shipped with a non-USPS carrier to get it.

Also think you are right on change of address expiring after a year.

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ