Βοήθεια! Νομίζω ότι είμαι έτοιμος για ελεγχόμενη παράδοση!

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

@Jen38 Ακριβώς, πρέπει να υπάρχει κάποιο είδος ισορροπίας. Αν ένας ηλικιωμένος, που Σαφώς πονάει και δεν έχει ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών, δεν μπορεί να πάρει παυσίπονα τότε γιατί τα φτιάχνει; Ποιος τα συνταγογραφεί; Πήγα στο γιατρό χθες για ένα κρυολόγημα που απλά δεν θα βελτιωθεί και συνεχίζει εδώ και 2 εβδομάδες. Κάνω τεστ για γρίπη και Covid και τα δύο είναι αρνητικά. Τους λέω ότι έχω τα κουνήματα, κρύους ιδρώτες τη νύχτα, προβλήματα με τον ύπνο. Όλα αληθινά. Και πραγματικά δεν αναζητώ ναρκωτικά και πήγα μόνο επειδή η κοπέλα μου είπε ότι έπρεπε να εξεταστώ γιατί υποφέρω τόσο καιρό. Και φυσικά μου προσφέρουν μόνο αντιβιοτικά που ήδη έχω. Πραγματικά ήλπιζα για λίγο σιρόπι για τον βήχα με κωδεΐνη ή ίσως κάτι ελαφρύ όπως μερικά τραμαδόλη, αλλά θα έπρεπε να το ήξερα καλύτερα. Για να μην πω ότι είχα ήδη τα αντιβιοτικά που μου συνταγογράφησαν στο σπίτι. Δεν είμαι σίγουρος καν ποιο είναι το νόημα να πηγαίνεις στους γιατρούς. Είναι σαν μια σκοτεινή έκδοση της Google. ????

@calgal99 Μου είπαν ότι το άνοιγμα κάτω από το νερό μπορεί να λειτουργήσει. Μπορείτε επίσης να το ανοίξετε σε ένα δημόσιο εμπορικό κέντρο/τουαλέτα, για παράδειγμα, και να αφήσετε τη συσκευασία με παρακολούθηση στα σκουπίδια εκεί. Πραγματικά με αρρωσταίνει να βλέπω σε τι αστυνομικό κράτος έχει γίνει αυτή η χώρα. Τα $$$ που δίνονται σε κυβερνητικούς οργανισμούς όπως η "χρηματοδότηση" είναι εξωφρενικά. Πέρυσι 40+ Dea top dogs έγιναν στελέχη σε φαρμακευτικές εταιρείες. Υποθέτω ότι το να κάνουμε παράνομη την αγορά φαρμάκων από άλλες χώρες ήταν για το καλό μας, όμως, όχι για τα φαρμακεία ή για τους ανθρώπους. (Σαρκασμός)
Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις τα ραδιόφωνα και τους υπολογιστές.

Νιώθω ότι είμαστε όλοι λίγο παρανοϊκοί από καιρό σε καιρό. Πιθανότατα τις περισσότερες φορές! Έχω ένα που πέρασε από ένα iOP και τώρα είναι εισερχόμενο για δεύτερη μέρα. Εκκρεμότητες για την Ημέρα των Ευχαριστιών; Υπερβολική αλληλογραφία λόγω διακοπών; Δεν έχω ιδέα, ανησυχώ πάντως… Εύχομαι σε όλους μας μια πολύ χαρούμενη ημέρα αλληλογραφίας σύντομα!
LS

• Βοηθητικός
Αντιδράσεις: jaders
Η γιαγιά μου πέθαινε και δεν της έδιναν παυσίπονα επειδή η μητέρα μου είχε ιατρική εξουσιοδότηση και δεν ήθελε να είναι εθισμένη. Κατά ειρωνικό τρόπο, η μητέρα μου είναι ένας μαινόμενος αλκοολικός που πιστεύει ότι τα ναρκωτικά είναι κακά και κάνουν έναν άνθρωπο κακό. (Της είπα κάποτε το αλκοόλ είναι ναρκωτικό και είναι εθισμένη. Μου είπε ότι είναι αδύνατο να είσαι εθισμένη στο αλκοόλ. Ναι, το σκέφτεται πραγματικά αυτό.)

Κάποτε της φώναξα και της είπα "ποιος νοιάζεται αν μια 95χρονη εξαρτηθεί από φάρμακα..." Δεν θα πάει στον δρόμο για να πάρει ηρωίνη ΠΟΤΕ. Πονούσε τόσο πολύ και την έκανε μελαγχολική και δυστυχισμένη. Κατέληξε στο ξενώνα τρεις μήνες αργότερα, αλλά μισώ που έζησε με πόνο μέχρι που ανέλαβε ο ξενώνας. Πέθανε ειρηνικά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Περισσότερη ειρωνεία - ο αδερφός μου είναι επίσης αλκοολικός. Η οικογένεια τελικά έπρεπε να παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα μετά από ένα τεράστιο εγκεφαλικό και αποσύρσεις που τον κράτησαν στη ΜΕΘ για εβδομάδες. Αλλά, μην ανησυχείς, μόνο ΑΥΤΟΣ έχει πρόβλημα. Οι υπόλοιποι είμαστε μια χαρά. Τέτοιοι ηλίθιοι.

Τι ιστορία τρόμου, αλλά δυστυχώς, όχι ασυνήθιστη. Δουλεύω μερικές φορές για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που η κόρη του είχε επίσης τεράστια προκατάληψη κατά των οπιούχων, αν και ήταν περισσότερο - θα καταστρέψει τα νεφρά της ή θα την κάνει να πέσει. Το ίδιο πράγμα - έπρεπε να πάω στον ξενώνα για να λάβω επιτέλους αξιοπρεπή βοήθεια στον πόνο. Έχει πράγματι βελτιωθεί από την επαρκή διαχείριση του πόνου.

Η μαμά σας πρέπει να πιστεύει ότι το αλκοόλ είναι διαφορετικό από τα ναρκωτικά, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να πίνει. Λυπηρό. Η υποκρισία γύρω από το αλκοόλ εξοργίζεται κατά καιρούς…🤬

Η εγχώρια παραγγελία… έγινε σε τρία κέντρα διανομής και σταμάτησε στο τρίτο… ήταν μια γρήγορη παράδοση δύο ημερών. Πέρασαν τέσσερις μέρες τώρα… νιώσε πολύ ανήσυχος. Έχει ξανασυμβεί αυτό σε κανέναν;
Τα κέντρα διανομής θα βρίσκονται στο ίδιο μέρος με… Καλιφόρνια. Εισαγωγή κανενός;

Και η εγγραφή για φορολογικές ενημερώσεις είναι ένα μεγάλο όχι ή δεν έχει σημασία… Πάντα αναρωτιόμουν για αυτό

Η εγχώρια παραγγελία… έγινε σε τρία κέντρα διανομής και σταμάτησε στο τρίτο… ήταν μια γρήγορη παράδοση δύο ημερών. Πέρασαν τέσσερις μέρες τώρα… νιώσε πολύ ανήσυχος. Έχει ξανασυμβεί αυτό σε κανέναν;
Τα κέντρα διανομής θα βρίσκονται στο ίδιο μέρος με… Καλιφόρνια. Εισαγωγή κανενός;
Πολλά από αυτά τα κέντρα διανομής είναι πολύ υποστελεχωμένα και καθυστερημένα. Ένας δικός μου είναι κολλημένος στη μέση αυτή τη στιγμή.

@BKittie
Δυστυχώς, είμαι σε δύσκολη θέση και χρειάζομαι αυτή την παραγγελία μέχρι αύριο. Αυτό φυσικά κάνει τα πράγματα πιο έντονα… αρκετά αναστατωμένα αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να παραμείνω θετικός και σκέφτομαι «α, θα είναι εδώ αύριο»
Ωστόσο, επικοινώνησα με τον πωλητή μου για να δω εάν θα μπορούσαν να στείλουν ξανά ή να στείλουν μια νέα παραγγελία σε περίπτωση που αυτή η παραγγελία θα κολλήσει πραγματικά, αλλά δεν μου επικοινώνησαν σήμερα, κάτι που είμαι πολύ στενοχωρημένος... Τοντ.
Μπερδεμένος ως προς το γιατί δεν με ξαναπήγατε γιατί όταν πρέπει να κάνω μια παραγγελία είναι πάντα εκεί... Ποιες φορές χρειάζονται μερικές ώρες, αλλά μέχρι εκεί.

@BKittie
Δυστυχώς, είμαι σε δύσκολη θέση και χρειάζομαι αυτή την παραγγελία μέχρι αύριο. Αυτό φυσικά κάνει τα πράγματα πιο έντονα… αρκετά αναστατωμένα αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να παραμείνω θετικός και σκέφτομαι «α, θα είναι εδώ αύριο»
Ωστόσο, επικοινώνησα με τον πωλητή μου για να δω εάν θα μπορούσαν να στείλουν ξανά ή να στείλουν μια νέα παραγγελία σε περίπτωση που αυτή η παραγγελία θα κολλήσει πραγματικά, αλλά δεν μου επικοινώνησαν σήμερα, κάτι που είμαι πολύ στενοχωρημένος... Τοντ.
Μπερδεμένος ως προς το γιατί δεν με ξαναπήγατε γιατί όταν πρέπει να κάνω μια παραγγελία είναι πάντα εκεί... Ποιες φορές χρειάζονται μερικές ώρες, αλλά μέχρι εκεί.
σε νιώθω. Είμαι σχεδόν μια εβδομάδα έξω.

• Αρέσει
Αντιδράσεις: Zara
@BKittie
Δεν είναι πραγματικά μια επιλογή. Ούτε κάτι που μπορώ να σταματήσω να παίρνω… οπότε είμαι πολύ βιδωμένος αν δεν κουνιέται και δεν έχει! Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες χωρίς ενημέρωση… και είναι ήδη αργά για 2 ημέρες express αποστολή. Θα μείνω λοιπόν εκτός εαυτού αν δεν κουνηθεί μέχρι το πρωί.
Αυτές είναι οι φορές που η αποστολή κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ήταν καταπληκτική… Μακάρι ο πωλητής μου να επικοινωνήσει μαζί μου επίσης… ακόμα δεν το έχει κάνει. Θα μπορούσα να κάνω μια εφεδρική παραγγελία σήμερα! Δεν νομίζω ότι η αποστολή ολονύκτια είναι καν μια επιλογή με τον Todd τώρα. Αν το σκεφτώ, με πιάνει πανικός, οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου.
Θυμάμαι ότι υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ήμουν ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση, αλλά εδώ είμαι… ξανά!!!!

@BKittie και λυπάμαι που άκουσα ότι ήσουν έξω, δεν μπορώ να φανταστώ. Ελπίζω να είσαι καλά.

@Zara... σκατά ελπίζω να μην συμβαίνει κάτι κακό. Φαίνεται ότι σταμάτησε και το δικό μου.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Zara
Δυτική ακτή από σήμερα το πρωί καμία ενημέρωση, αλλά η παράδοση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα, οπότε δεν ανησυχούσα πολύ μέχρι να διαβάσω την ανάρτησή σας

@NSnoozer το δικό μου έπρεπε να παραδοθεί την Τετάρτη. Τώρα με ανησυχείς ακόμα περισσότερο!

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ