Βοήθεια! Νομίζω ότι είμαι έτοιμος για ελεγχόμενη παράδοση!

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

Sunnysky444555

Επίτιμο μέλος
Εντάχθηκαν
14 Μαΐου 2014
Παιδιά, im
Φρικιασμένος! Ένας φίλος παρήγγειλε δύο μπουκάλια τραμαδόλ των 50 άρα 100 συνολικά και το μέρος που το στέλνει είναι από το Μεξικό και είναι Express, οπότε ξέρω ότι ο στόχος είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος. Προσπάθησαν να το παραδώσουν την Κυριακή αλλά δεν ήταν σπίτι. Άφησαν ένα δελτίο για την παράδοση. Η φίλη είχε Covid, οπότε οι συζύγοι της δουλεύουν κοντά σε ένα ταχυδρομείο και τον έστειλε να το παραλάβει. Λέει ότι ήταν εκεί για 30 λεπτά και δεν μπόρεσαν να βρουν το πακέτο και τον έκαναν να φύγει στο πλάι. Είχαν το DL του. Μετά από λίγο επέστρεψαν και είπαν ότι θα το παραδώσουν αύριο που ήταν χθες. Δεν είπαν ότι δεν το είχαν, απλώς του είπαν ότι θα το παραδώσουν ξανά. Έβρεχε συνέχεια και κανείς δεν ήρθε στην πόρτα. Ο φίλος μου τηλεφώνησε στο usps 1800 σήμερα ζητώντας να πάρει τον τοπικό αριθμό τηλεφώνου και το USPS 1800 είπε ότι θα βάλουμε μια υπόθεση για το πακέτο που λείπει. Ο φίλος ήθελε απλώς τον αριθμό τηλεφώνου. Εν πάση περιπτώσει, ο εκπρόσωπος ρώτησε τους στρατηγούς σχετικά με το πακέτο για το τι περιείχε, την έπιασαν απροειδοποίητα, είπε ότι κόκκοι καφέ ή άλεσμα καφέ! Κατέθεσε μια υπόθεση για το πακέτο που έλειπε και στη συνέχεια έδωσε τον αριθμό του φίλου μου για να τηλεφωνήσει στο τοπικό ταχυδρομείο και μίλησε με έναν ταχυδρόμο. Έβαλε τη φίλη μου σε αναμονή αφού έδωσε παρακολούθηση και είπε ότι εξακολουθούν να ψάχνουν για αυτό το πακέτο. Ρώτησε τι είχε και ο φίλος μου είπε κόκκους καφέ! Πάει, ωχ αυτό μπορεί να είναι αυτό που είναι. Ο ταχυδρομικός επιθεωρητής μπορεί να το έπιασε επειδή πολλά πράγματα που προέρχονται από το Μεξικό είναι ύποπτα και οι άνθρωποι το μεταμφιέζουν με κόκκους καφέ λόγω της μυρωδιάς. Σκέφτομαι θεέ μου ότι είναι απλώς τραμαδόλ! Απλώς είπε τον καφέ στην πρώτη θέση γιατί απλά την έπιασαν απροετοίμαστη όταν της ήρθαν στο μυαλό. Είπε ότι μόλις έστειλα μια υπόθεση εδώ, αλλά ο φίλος μου είπε ότι ήταν αυτή γιατί μόλις κατέθεσε μια υπόθεση. Είπε μην ανησυχείς, θα μπορέσουμε να βρούμε αρκετά γρήγορα. Γιατί μπορούν να το βρουν πολύ γρήγορα όταν δεν το έχουν βρει για δύο μέρες; Σαν αυτός ο τύπος ξέρει ήδη κάτι. Κάτι αισθάνθηκε πρόχειρο σαν σκατά! Η φίλη μου τηλεφώνησε στο 1800 usps για να κλείσουν το πακέτο θήκης βρέθηκε γιατί δεν ήθελε άλλη έρευνα για το πακέτο που έλειπε. Ολόκληρη η αξίωση δεν έληξε ούτε καν 30 λεπτά. Ο φίλος μου πιστεύει ότι κάτι είναι απενεργοποιημένο και ρυθμίζεται. Ανησυχώ τόσο πολύ για τη φίλη μου γιατί το αίτημα επαναπαράδοσης υπέγραψε και το ίδιο και ο σύζυγός της, οπότε όλη αυτή η υπογραφή για το πακέτο έχει ήδη συμβεί!! Σωστά?? Η παρακολούθηση δείχνει ότι ετοιμάζεται να σταλεί πίσω. Πραγματικά φοβάμαι πολύ! Κανένας από τους δύο δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα. Όλο αυτό ήταν πραγματικά σκίτσο και τώρα έχει τραβήξει ακόμα περισσότερη προσοχή σε αυτό αν δεν το κοιτούσαν τώρα!! Τι πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής για αυτό το θέμα; Νόμος χαμηλός; Δεν απαντάς στην πόρτα; Η υπογραφή παραλαβής στην κάρτα μετράει ήδη ως υπογραφή για?? Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι όταν προσπάθησε να προγραμματίσει την εκ νέου παράδοση στο διαδίκτυο για το πακέτο, άφησαν την ειδοποίηση αιτήματος επαναπαράδοσης επειδή έλεγε ότι δεν ήταν διαθέσιμο για εκ νέου παράδοση αυτή τη στιγμή και μετά είπε για αυτούς τους λόγους, αλλά το μόνο που εμφανίστηκε ήταν "τεχνικές δυσκολίες" ξανά και ξανά.

συνημμένα

• 1D602972-9A52-4234-A9F0-7029F6094AEE.jpeg
    1D602972-9A52-4234-A9F0-7029F6094AEE.jpeg
    312.3 KB · Προβολές: 70
Τελευταία επεξεργασία:
Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι κανείς δεν θα φυλακίσει πάνω από 100 τραμ..

Το να χάνεις δέματα είναι αρκετά συνηθισμένο, όπως οι οδηγοί ξεχνούν να το ξεφορτώσουν από εκεί το όχημα στο τέλος της βάρδιας και τοποθετείται κάτω από ένα κάθισμα και το ξέχασα, μου συνέβη μια φορά... γαμημένοι ηλίθιοι.

Δεν θα αγχωνόμουν με τα 100 χάπια του..

Δεν είναι φράχτη.. κανείς δεν θα σπάσει την πόρτα κανενός πάνω από 100 χάπια, Το πολύ πολύ θα τους μιλήσουν οι αρχές επιβολής του νόμου σχετικά με την παραγγελία ναρκωτικών μέσω Διαδικτύου και πόσο επικίνδυνο είναι και να περιορίσει αυτό και να φροντίσει αυτό και πείτε μας περισσότερα για το πού τα πήρατε χάπια από το yada yada..

Δεν ξέρω τίποτα για το τραμαδόλ, παρήγγειλα πανάκριβους κόκκους καφέ που τους βγάζουν οι μαϊμούδες και μετά οι άνθρωποι τους πλένουν και μας τους πουλάνε για να φτιάξουμε έναν πολύ ακριβό καφέ, αν υπήρχαν ναρκωτικά σε αυτή τη συσκευασία, σοκαρίστηκα και χειροκροτούσα τον αξιωματικό! Ήθελα απλώς κόκκους καφέ, ξεκάθαρα υπήρξε κάποια ανάμειξη με την παραγγελία μου και με άλλους!!!!

Θα συνέχιζα να κυνηγάω το ταχυδρομείο για το πώς έχασαν τα φασόλια σου και πού στο διάολο είναι :D

Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου ελεγχόμενη παράδοση, νομίζω ότι κάποιος απλά νόμισε και έχασε το πακέτο κάπου.

Πρέπει να βρουν πού το έβαλε ο μεταφορέας, δεν μπορεί να σταλεί πίσω αν δεν το βρουν πρώτα lol

Θα συνέχιζα να κυνηγάω το ταχυδρομείο για το πώς έχασαν τα φασόλια σου και πού στο διάολο είναι :D

Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου ελεγχόμενη παράδοση, νομίζω ότι κάποιος απλά νόμισε και έχασε το πακέτο κάπου.

Πρέπει να βρουν πού το έβαλε ο μεταφορέας, δεν μπορεί να σταλεί πίσω αν δεν το βρουν πρώτα lol
Θα ήμουν εντελώς λιγότερο αγχωμένος αν δεν ήταν η τελευταία φορά που ο φίλος μου διέταξε το τελωνείο να το πιάσει και να στείλει ένα ωραίο μικρό LL. Ίσως επισήμανε τη διεύθυνση..είναι τόσο μικρό το ποσό που δεν είναι πιθανό να οδηγήσει σε σύλληψη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αυτές τις μέρες:(

Θα ήμουν εντελώς λιγότερο αγχωμένος αν δεν ήταν η τελευταία φορά που ο φίλος μου διέταξε το τελωνείο να το πιάσει και να στείλει ένα ωραίο μικρό LL. Ίσως επισήμανε τη διεύθυνση..είναι τόσο μικρό το ποσό που δεν είναι πιθανό να οδηγήσει σε σύλληψη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αυτές τις μέρες:(

Συμφωνώ με τον @littledebbie ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συλλάβουν κάποιον πάνω από 100 τραμ. Συμφωνώ επίσης ότι χάθηκε και ακούγεται ότι ήθελαν να αγοράσουν λίγο χρόνο για να το βρουν - γι' αυτό είπαν στον σύζυγό τους ότι θα το παραδώσουν "αύριο".

Προσωπικά, θα ξαναπρογραμμάτιζα την παράδοση και μετά μάλλον θα την αγνοούσα μέχρι να εμφανιστεί. Εάν η παράδοση επαναπρογραμματιστεί, δεν χρειάζεται να υπογράψει κανείς για αυτήν, σωστά; Είναι ήδη προφανές ότι περιμένετε κάτι, οπότε η αλλαγή του προγραμματισμού δεν πρόκειται να το κάνει να φαίνεται «χειρότερο». Αφού προγραμματιστεί εκ νέου, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρακολούθηση για παράδοση;

Το να γνωρίζεις ότι ένα LL ήρθε την τελευταία φορά είναι πιθανώς αυτό που κάνει αυτό να φαίνεται τόσο τρομακτικό. Αλλά και εγώ μπορώ πρακτικά να εγγυηθώ ότι ο LE έχει μηδενικό χρόνο για να ακολουθήσει κάποιον που παραγγέλνει ένα πρόγραμμα 4 φαρμάκων σε τόσο μικρό εάν ένα ποσό και ξανά, αν κατασχεθεί, θα έστελνε απλώς άλλο ένα LL.

Ελπίζετε να μας κρατάτε ενήμερους για το αποτέλεσμα αυτού; Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα είναι να το υπογράψω - ειδικά αν ο διανομέας είναι κάποιος που δεν αναγνωρίζετε. Πραγματικά, νομίζω ότι έχει χαθεί επίσης.

@Sunnysky444555 Ας ελπίσουμε ότι τη Δευτέρα όλα θα διορθωθούν από μόνα τους. Παρακαλώ κρατήστε μας ενήμερους :D

Λοιπόν!!! Είναι βέβαιο ότι το έπιασε ο ταχυδρομικός επιθεωρητής... ο φίλος έλεγξε την ενημερωμένη παράδοση και είδε ότι λαμβάνει μια επιστολή από την Ταχυδρομική Αρχή. Τι τώρα; Ο φίλος έψαξε στο google ένα μάτσο και είδε ένα άρθρο όπου μια γυναίκα διέταξε μόνο 100… χρειάστηκαν 6 μήνες για να συλληφθεί επειδή έστειλαν στο κρατικό τμήμα τοξικολογίας που με τη σειρά του έδειξε ότι ήταν στην πραγματικότητα το Τραμ και κατηγορήθηκε για κακούργημα… έτσι για τους επόμενους 6 μήνες Είμαι βέβαιος ότι ο φίλος μου θα είναι στην άκρη.. αυτό είναι πραγματικά χάλια γι 'αυτόν.

συνημμένα

• 9B834DE8-8DDF-488E-8FDE-0BBEF20163DA.jpeg
    9B834DE8-8DDF-488E-8FDE-0BBEF20163DA.jpeg
    117.7 KB · Προβολές: 95
Αυτή είναι σίγουρα μια κατάσταση που καταστρέφει τα νεύρα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η ταχυδρομική αρχή θα έστελνε μια επιστολή εάν επρόκειτο να δοκιμάσει μια ελεγχόμενη παράδοση. Σκατά σε αυτό το ρυθμό, θα ήταν πιο εύκολο να περάσεις τα νότια σύνορα και να αγοράσεις μερικά. Απλώς δεν μπορώ να δω πολλά να συμβαίνουν πάνω από 100 τραμ εκτός κι αν στην πραγματικότητα προσπαθούν να καταπολεμήσουν το Fentanyl και το άρπαξαν με αυτόν τον τρόπο

Λοιπόν!!! Είναι βέβαιο ότι το έπιασε ο ταχυδρομικός επιθεωρητής... ο φίλος έλεγξε την ενημερωμένη παράδοση και είδε ότι λαμβάνει μια επιστολή από την Ταχυδρομική Αρχή. Τι τώρα; Ο φίλος έψαξε στο google ένα μάτσο και είδε ένα άρθρο όπου μια γυναίκα διέταξε μόνο 100… χρειάστηκαν 6 μήνες για να συλληφθεί επειδή έστειλαν στο κρατικό τμήμα τοξικολογίας που με τη σειρά του έδειξε ότι ήταν στην πραγματικότητα το Τραμ και κατηγορήθηκε για κακούργημα… έτσι για τους επόμενους 6 μήνες Είμαι βέβαιος ότι ο φίλος μου θα είναι στην άκρη.. αυτό είναι πραγματικά χάλια γι 'αυτόν.

Είμαι χαμένος εδώ. Λέτε ότι αυτή η εικόνα είναι της επιστολής της ταχυδρομικής αρχής;

Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι αυτή η εικόνα λέει "Τωρινός κάτοικος;" Δυσκολεύομαι πολύ να υποθέσω ότι η ταχυδρομική αρχή θα έστελνε μια σοβαρή επιστολή με το γενικό όνομα «τρέχον κάτοικος;»

Δεν λέω ότι αυτό δεν είναι σοβαρό, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν καταλαβαίνω την ουσία εδώ ο ίδιος; Μπορείτε να εξηγήσετε αυτή την εικόνα λίγο περισσότερο; ????

@Sunnysky444555 Αν στείλουν ένα γράμμα για αυτό, αυτό θα είναι μάλλον το τέλος. Αν επρόκειτο να υπάρξει κάποιο πρόβλημα - ελεγχόμενη παράδοση - απλώς θα εμφανίζονταν. Στην περίπτωση με τη γυναίκα που συνελήφθη μετά από έξι μήνες, θα μαντέψει ότι έκανε το CD (παραδέχονται οι ίδιοι σε ένα άρθρο που είδα ότι πρέπει να το κάνουν γρήγορα ή οι άνθρωποι υποψιάζονται), μετά έστειλαν την ουσία για δοκιμή και μετά επέστρεψαν και τη συνέλαβαν μετά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Ο λόγος είναι ότι το αντιλαμβάνομαι ότι το άτομο ΠΡΕΠΕΙ να πάρει στην κατοχή του το πακέτο για να κάνει σύλληψη. Είδα επίσης όπου παραδέχτηκαν ότι πρόκειται για πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Κάτι που με φέρνει σε ένα σημείο που επαναλαμβάνω πολύ σε αυτούς τους πίνακες, και μπορώ να δείξω μερικούς δικηγόρους συγγραφείς στο Amazon απ' όπου το λαμβάνω -

Εάν εμφανιστούν οι αρχές, είναι σημαντικό οι φίλοι σας ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ. Στις ΗΠΑ, η σιωπή σας δεν μπορεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας, και αυτές είναι περιπτώσεις όπου χρειάζονται πραγματικά κάτι για να τεκμηριώσουν ότι κάποιος το παρήγγειλε πραγματικά. Μείνετε ευγενικοί και με σεβασμό, αλλά περιορίστε τις αλληλεπιδράσεις στο "αρνούμαι να κάνω δηλώσεις" "Είμαι υπό κράτηση ή είμαι ελεύθερος να φύγω;" και σε περίπτωση σύλληψης «Ζητώ δικηγόρο». Ακόμα κι αν οι ομοσπονδιακοί δηλώνουν ότι θέλουν απλώς πληροφορίες - οι ομοσπονδιακοί δεν διώκουν τις μικρές υποθέσεις με δική τους παραδοχή, και μερικές φορές εμφανίζονται για να μιλήσουν με τους αγοραστές (knock-and-talk, καλούνται). Το πρόβλημα είναι ότι μπορούν να παραδώσουν αυτό που λέτε στις κρατικές αρχές που ενδέχεται να ασκήσουν δίωξη.

Οι συλλήψεις και οι διώξεις για μικρές ποσότητες φαρμάκων είναι πολύ σπάνιες - πιθανώς επειδή είναι δύσκολες περιπτώσεις - αλλά συμβαίνουν. Ο κίνδυνος να συμβεί φαίνεται πολύ συνδεδεμένος με την πολιτεία/περιοχή. Δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ μια μικρή ελεγχόμενη παράδοση εκτός των πολιτειών της δυτικής ακτής. Οι πολιτείες SE είναι οι πιο επικίνδυνες, GA και MS ξέρω ότι έχω δει μικρές. Δεν θα ονομάσω την πολιτεία μου, είναι SE όμως, αλλά το μικρότερο CD και σύλληψη που έχω δει ποτέ βγήκε από την πιο κοντινή μου μεγάλη πόλη, που με φρίκαρε. Ήταν για μια πολύ μικρή ποσότητα Xanax, 30 χάπια IIRC, μπορεί να θυμόταν λάθος ως προς την ποσότητα, αλλά ήταν πραγματικά μικρό. Ακόμη και τότε, δεν νομίζω ότι το PD θα το έκανε αυτό στο τρέχον πολιτικό περιβάλλον, στην πραγματικότητα έχουν αλλάξει νόμους εδώ, έτσι ώστε για πρώτη φορά τα ναρκωτικά να μπορούν να εξαλειφθούν εντελώς με ένα πρόγραμμα.

Επεξεργασία: Επίσης, πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με την πραγματοποίηση άλλων παραγγελιών σύντομα. Έχω δει πολλές περιπτώσεις όπου πραγματοποιούν τη σύλληψη μετά την τεκμηρίωση του ιστορικού των παραγγελιών, και μία όπου χρησιμοποίησαν ένα προηγούμενο LL ως αποδεικτικό στοιχείο.

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτή η επιστολή προέρχεται από τη Ρυθμιστική Επιτροπή Ταχυδρομείων των ΗΠΑ, η οποία είναι ανεξάρτητη από την USPS. Είναι βασικά ο φύλακας της ταχυδρομικής υπηρεσίας και έχει ευθύνες επίβλεψης όπως οι ταχυδρομικές χρεώσεις. Δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με κάτι σχετικό με τα ναρκωτικά.

Υπέροχο, άλλο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε όταν παραγγέλνετε lol!

Τίποτα ακόμα;

Προσωπικά, δεν βλέπω να συμβαίνει τίποτα πραγματικά αισιόδοξο. Μου φαίνονται όλα φυσιολογικά - μέχρι το ταχυδρομείο, χωρίς να ξέρω πού ήταν όταν μπήκε ο άντρας σου...

Ήταν Παρασκευή. Κάποια ενημέρωση;

Edit: ίσως είμαι απλά μπερδεμένος. Τι είναι αυτό το ταχυδρομείο που ανέβηκε;

Πλήρης ειλικρίνεια: Θα είχα υπογράψει τη φόρμα "μας χάσαμε. Υπογράψτε για παράδοση" και περίμενα να δω τι συμβαίνει.

Απλώς με μπερδεύει αυτή η εικόνα αλληλογραφίας;

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΣΤΕΡ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ Ή ΚΑΤΙ.

ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΣΤΕΡ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ Ή ΚΑΤΙ.

ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

Είναι σχεδόν ανήκουστο να υπάρχει ελεγχόμενη παράδοση για μια «προσωπική» ποσότητα ελεγχόμενων φαρμάκων. Με μεγάλη διαφορά, η συντριπτική πλειονότητα αυτών των αντικειμένων που έρχονται στην προσοχή των τελωνείων είναι ότι κατασχέθηκαν και σας στέλνουν μια επιστολή που σας ενημερώνει ότι ένα αντικείμενο που απευθύνεται στο σπίτι σας (ή ταχυδρομική θυρίδα κ.λπ.) περιείχε ένα αντικείμενο που δεν ήταν επιτρέπεται.

Υποθέτω ότι υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου έχει συμβεί μια ελεγχόμενη παράδοση, αλλά συνήθως συμβαίνει όταν είτε υποψιάζονται ότι κάποιος παρήγγειλε αρκετά για να «διανείμει», ή απλώς θέλουν περισσότερες πληροφορίες για τον πωλητή. Επίσης, είναι πολύ πιθανό το μέγεθος της πόλης/πόλης στην οποία ζείτε να παίζει ρόλο. Τα τελωνεία δεν διώκουν αυτά τα πράγματα - η τοπική αστυνομία κάνει. Και σε μια μεγαλύτερη πόλη η τοπική αστυνομία δεν ενδιαφέρεται να αφιερώσει πολύ χρόνο σε 100 χάπια μιας ουσίας προγράμματος 3-4. Σε μια μικρή πόλη μπορεί να έχουν περισσότερα κίνητρα αφού έχουν λιγότερα να κάνουν; ????

Υπάρχουν μερικές ιστορίες πραγματικών ελεγχόμενων παραδόσεων εδώ στο PR, αν θέλετε να κοιτάξετε τριγύρω.

Επίσης, έχω ακούσει μόνο για ΜΙΑ περίπτωση μη ελεγχόμενου φαρμάκου να έχει κατασχεθεί, πόσο μάλλον να φέρετε κάποιον στην πόρτα σας.

Παρήγγειλα επανειλημμένα ζωικά φάρμακα από το IOP, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι εδώ. Επίσης, πολλοί άνθρωποι παραγγέλνουν αντιβιοτικά και άλλες μη ελεγχόμενες ουσίες και αυτοί σχεδόν πάντα το κάνουν. Όπως είπα - άκουσα μόνο μια κατάσχεση ενός μη ελεγχόμενου ιατρού και κατασχέθηκε στο Λος Άντζελες - που είναι ίσως το πιο φασιστικό λιμάνι από όλα.

Μόνο οι σκέψεις μου.

Εάν είστε νέοι σε αυτό, είναι πιθανό να αγχωθείτε για ορισμένες από τις δυσκολίες που εμφανίζονται. Αλλά αν χρειάζεστε τα φάρμακά σας και δεν έχετε άλλους λογικούς πόρους, ας είναι έτσι. Αυτό είναι το νόημα αυτού του φόρουμ, imho. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον να είναι πιο επιτυχημένος σε αυτή την προσπάθεια.

Ό,τι καλύτερο να έχεις!!????

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ