Γεια σας

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

@cheesecrackers

Μεγάλο μεγάλο καλωσόρισμα. Ελπίζω να σας αρέσει εδώ. Πολλοί υπέροχοι άνθρωποι και πωλητές

@cheesecrackers καλώς ήρθες από τον εαυτό μου, είμαι επίσης καινούργια εδώ. Επιδιώκουμε να συνδεθούμε με άτομα με ομοϊδεάτες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα στην καρδιά, π.χ. να είμαστε προορατικοί στο να είμαστε μέλη της δικής μας ομάδας υγειονομικής περίθαλψης όπου χρειάζεται. Πώς θα αυξήσετε τον αριθμό των σχολίων σας κ.λπ.; Έχετε καταφέρει να δείτε ακόμα την «περιοχή»; Προσπαθώ να λάβω τόσες πολλές απαντήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά δεν βρίσκω πραγματικά πολύ περιεχόμενο εκτός από πράγματα για τα οποία δεν ξέρω πολλά, το δυνατό μου είναι οι βενζοδιαζεπίνες. Χαίρομαι που σε γνώρισα ουσιαστικά πάντως και ελπίζω να καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις.

@cheesecrackers καλώς ήρθες από τον εαυτό μου, είμαι επίσης καινούργια εδώ. Επιδιώκουμε να συνδεθούμε με άτομα με ομοϊδεάτες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα στην καρδιά, π.χ. να είμαστε προορατικοί στο να είμαστε μέλη της δικής μας ομάδας υγειονομικής περίθαλψης όπου χρειάζεται. Πώς θα αυξήσετε τον αριθμό των σχολίων σας κ.λπ.; Έχετε καταφέρει να δείτε ακόμα την «περιοχή»; Προσπαθώ να λάβω τόσες πολλές απαντήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά δεν βρίσκω πραγματικά πολύ περιεχόμενο εκτός από πράγματα για τα οποία δεν ξέρω πολλά, το δυνατό μου είναι οι βενζοδιαζεπίνες. Χαίρομαι που σε γνώρισα ουσιαστικά πάντως και ελπίζω να καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Γεια! Είσαι τόσο κοντά! Δεν έχω πάει ακόμα στο ανώτερο τμήμα γιατί έχω άλλες 5 μέρες μέχρι να είμαι εδώ το μήνα :) όχι πολύ περισσότερο

Πρώτα απ 'όλα, ένα καθυστερημένο καλωσόρισμα @cheesecrackers!

Προσπαθώ να λάβω τόσες πολλές απαντήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά δεν βρίσκω πραγματικά πολύ περιεχόμενο εκτός από πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζω πολλά
Είστε μερικές αναρτήσεις και ένα χρονικό όριο μακριά. Το σκότωνες, το πήρες αυτό!

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ