MellowFellowSingingAway
Μέλος
- Εντάχθηκαν
- 25 Νοεμβρίου 2024
Η πρώτη μου ανάρτηση από τότε που έγινα μέλος και θα ήθελα απλώς να πω αφού διάβασα μερικές αναρτήσεις ότι νομίζω ότι βρήκα επιτέλους τη φυλή μου! Δεν φαίνεται να υπάρχουν μίσος ή αρνητικά σχόλια εδώ, σε αντίθεση με κάποια άλλα φόρουμ στα οποία έχω συμμετάσχει, και όλοι φαίνεται να έχουμε τα καλύτερα συμφέροντά μας στην καρδιά... εννοώντας την υγεία μας (ξέρουμε τι συμβαίνει με εμάς και λαμβάνουμε προορατική προσέγγιση σε αυτό). Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πάρουμε το φάρμακο που χρειαζόμαστε (διαζεπάμη στην περίπτωσή μου) από τα gp, παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς ξεκίνησαν με αυτά τα μικρά σωσίβια στις περισσότερες περιπτώσεις. Είμαι εδώ και καιρό, οπότε ξέρω τι είναι στο δρόμο και στο διαδίκτυο, πολλά ψεύτικα επικίνδυνα φάρμακα εκεί έξω που προκαλούν ένα ακόμη χειρότερο σενάριο για το γιατρό μας/την υγειονομική περίθαλψη, αλλά αν δεν συνταγογραφούν γνωρίζοντας ότι κάποιοι από εμάς εξαρτώνται δεν φταίμε εμείς στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουμε μισθό που θα μπορούσε να καλύψει την ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη, είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που αρνείται να πάρει αντιψυχωσικά όταν ξέρω ότι δεν είμαι ψυχωτικό μόνο στις αποσύρσεις καθώς το τάπερ έγινε πολύ γρήγορα. Τέλος πάντων γεια σας και να είστε καλοί