Γεια σε όλους

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

Εντάχθηκαν
25 Νοεμβρίου 2024
Η πρώτη μου ανάρτηση από τότε που έγινα μέλος και θα ήθελα απλώς να πω αφού διάβασα μερικές αναρτήσεις ότι νομίζω ότι βρήκα επιτέλους τη φυλή μου! Δεν φαίνεται να υπάρχουν μίσος ή αρνητικά σχόλια εδώ, σε αντίθεση με κάποια άλλα φόρουμ στα οποία έχω συμμετάσχει, και όλοι φαίνεται να έχουμε τα καλύτερα συμφέροντά μας στην καρδιά... εννοώντας την υγεία μας (ξέρουμε τι συμβαίνει με εμάς και λαμβάνουμε προορατική προσέγγιση σε αυτό). Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πάρουμε το φάρμακο που χρειαζόμαστε (διαζεπάμη στην περίπτωσή μου) από τα gp, παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς ξεκίνησαν με αυτά τα μικρά σωσίβια στις περισσότερες περιπτώσεις. Είμαι εδώ και καιρό, οπότε ξέρω τι είναι στο δρόμο και στο διαδίκτυο, πολλά ψεύτικα επικίνδυνα φάρμακα εκεί έξω που προκαλούν ένα ακόμη χειρότερο σενάριο για το γιατρό μας/την υγειονομική περίθαλψη, αλλά αν δεν συνταγογραφούν γνωρίζοντας ότι κάποιοι από εμάς εξαρτώνται δεν φταίμε εμείς στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουμε μισθό που θα μπορούσε να καλύψει την ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη, είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που αρνείται να πάρει αντιψυχωσικά όταν ξέρω ότι δεν είμαι ψυχωτικό μόνο στις αποσύρσεις καθώς το τάπερ έγινε πολύ γρήγορα. Τέλος πάντων γεια σας και να είστε καλοί :)

Καλώς ήρθατε και καλή τύχη στο ταξίδι σας βρίσκοντας τα φάρμακα που χρειάζεστε.

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο θετικά φόρουμ που έχω δει ποτέ.

Η πρώτη μου ανάρτηση από τότε που έγινα μέλος και θα ήθελα απλώς να πω αφού διάβασα μερικές αναρτήσεις ότι νομίζω ότι βρήκα επιτέλους τη φυλή μου! Δεν φαίνεται να υπάρχουν μίσος ή αρνητικά σχόλια εδώ, σε αντίθεση με κάποια άλλα φόρουμ στα οποία έχω συμμετάσχει, και όλοι φαίνεται να έχουμε τα καλύτερα συμφέροντά μας στην καρδιά... εννοώντας την υγεία μας (ξέρουμε τι συμβαίνει με εμάς και λαμβάνουμε προορατική προσέγγιση σε αυτό). Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πάρουμε το φάρμακο που χρειαζόμαστε (διαζεπάμη στην περίπτωσή μου) από τα gp, παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς ξεκίνησαν με αυτά τα μικρά σωσίβια στις περισσότερες περιπτώσεις. Είμαι εδώ και καιρό, οπότε ξέρω τι είναι στο δρόμο και στο διαδίκτυο, πολλά ψεύτικα επικίνδυνα φάρμακα εκεί έξω που προκαλούν ένα ακόμη χειρότερο σενάριο για το γιατρό μας/την υγειονομική περίθαλψη, αλλά αν δεν συνταγογραφούν γνωρίζοντας ότι κάποιοι από εμάς εξαρτώνται δεν φταίμε εμείς στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουμε μισθό που θα μπορούσε να καλύψει την ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη, είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που αρνείται να πάρει αντιψυχωσικά όταν ξέρω ότι δεν είμαι ψυχωτικό μόνο στις αποσύρσεις καθώς το τάπερ έγινε πολύ γρήγορα. Τέλος πάντων γεια σας και να είστε καλοί :)
Υπέροχη εισαγωγή..... ξεφεύγω με σύντομες αναρτήσεις μερικές φορές γιατί είμαι βέβαιος ότι θα δημοσιεύω πιο μακροσκελή πράγματα στον τομέα των ανώτερων. Μόλις αποκτήσετε την ιδιότητα του ηλικιωμένου, μην ξεχάσετε να ορίσετε μια υπενθύμιση για ανάρτηση τουλάχιστον μία φορά κάθε 90 ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το όριο για να διατηρήσεις την ανώτερη θέση.

@MellowFellowSingingAway Μόλις μπήκα κι εγώ! Η ατμόσφαιρα εδώ είναι εκτός σύνδεσης Μου αρέσει! Αυτά τα νήματα με βοήθησαν να βρω μερικά πράγματα που δυσκολευόμουν να αποκτήσω, ανυπομονώ να με καλέσουν όλα.

@auser1234 ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Αυτό φαίνεται σαν ένα πολύ ωραίο φόρουμ όπου δεν χρειάζεται να παρακολουθώ την ορθογραφία τους ή δεν μου υπαγορεύουν ότι είναι λάθος για τον τρόπο που δηλώνω. Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να κοιτάζουν υποτιμητικά τους άλλους και να τρολάρουν, έχω κάνει ειρήνη με τη ζωή μου και αγαπώ τον εαυτό μου μέχρι το στάδιο που θέλω να περιτριγυρίζομαι από γνήσιους ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Μπήκα σε μερικές ομάδες bodybuilding αλλά δεν είναι για μένα. Ελπίζω να περάσετε ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο.

@Veejur ευχαριστώ και πάλι για όλη τη βοήθειά σας. Απέχω μία ανάρτηση από την εκπλήρωση των κριτηρίων για να μπω στην ανώτερη κατηγορία, θα μπορούσατε παρακαλώ να με βοηθήσετε να μάθω την ημερομηνία που έγινα μέλος. Δεν νομίζω ότι έχουν περάσει 30 μέρες, αλλά σίγουρα μου φαίνεται πολύς καιρός τώρα. Είμαι πραγματικά ανυπόμονος να δω τι είναι διαθέσιμο, δεν μπορώ να με εξαπατήσουν ξανά ή άλλα επικίνδυνα tablet, οπότε δαγκώνω τα νύχια παρακολουθώντας το ρολόι τώρα μόνο για να νιώσω ξανά φυσιολογικός.

@Painkillla Σας έχουν πει πώς να κερδίσετε τη φήμη σας και σας έχουν δώσει συμβουλές για να επιταχύνετε τη διαδικασία ώστε να μπορέσετε να καλέσετε; Θα σας βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ, αυτή η κοινότητα είναι καταπληκτική στο να σας βοηθά να φτάσετε εκεί που πρέπει να βρίσκεστε για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

@MellowFellowSingingAway ναι, όχι, δεν έχω ιδέα για το πώς να αποκτήσω φήμη, σκέφτηκα ότι το να παραμείνω ενεργός σε αυτό θα με πήγαινε εκεί. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που πρέπει να τηρήσω για να ανέβω επίπεδο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για οποιαδήποτε βοήθεια! Σας ευχαριστώ!

• Αρέσει
Αντιδράσεις: jlorx
Ίσως λίγη ιστορία; Ή μήπως ένα γρήγορο ταξίδι σε αυτό το φόρουμ; Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε επί μακρόν αρνητικοί στα φαρμακεία που προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο, το άγχος ή ακόμα και να παλέψουν με τις τιμές των φαρμάκων στις ΗΠΑ φθηνότερα για να αγοράσουν τον Καναδά ή την Ινδία. Οτιδήποτε θα κάνει ή ακόμα και θα φτιάξει κάτι σχετικά με το «ζητώντας έναν φίλο». Καλή τύχη.

@Veejur ευχαριστώ και πάλι για όλη τη βοήθειά σας. Απέχω μία ανάρτηση από την εκπλήρωση των κριτηρίων για να μπω στην ανώτερη κατηγορία, θα μπορούσατε παρακαλώ να με βοηθήσετε να μάθω την ημερομηνία που έγινα μέλος. Δεν νομίζω ότι έχουν περάσει 30 μέρες, αλλά σίγουρα μου φαίνεται πολύς καιρός τώρα. Είμαι πραγματικά ανυπόμονος να δω τι είναι διαθέσιμο, δεν μπορώ να με εξαπατήσουν ξανά ή άλλα επικίνδυνα tablet, οπότε δαγκώνω τα νύχια παρακολουθώντας το ρολόι τώρα μόνο για να νιώσω ξανά φυσιολογικός.
Κάντε κλικ στο εικονίδιό σας στην επάνω αριστερή γωνία

Κάντε κλικ στο εικονίδιό σας στην επάνω αριστερή γωνία
Μου φαίνεται σαν εσένα. εγγράφηκε στις 25 Νοεμβρίου, οπότε πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου και να λάβετε τους πόντους σας που έχετε ήδη

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ