Η απόκτηση της ανώτερης θέσης φαίνεται δύσκολη

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

Karmakitten

Επίτιμο μέλος
Εντάχθηκαν
28 Οκτωβρίου 2024
Είμαι λίγο ανήσυχος ότι δεν θα καταφέρω να αποκτήσω ανώτερη θέση. Δεν ξέρω καθόλου πολλά για αυτόν τον κόσμο και είμαι εδώ γιατί αναζητώ απεγνωσμένα λύσεις στο πρόβλημά μου, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ να δημοσιεύσω κάτι που θα θεωρηθεί «χρήσιμο» σε κανέναν. Καταστροφολογώ ή αυτό είναι πραγματικά απελπιστικό;

Έχω μια πρόταση και ελπίζω να βοηθήσει. Και αυτό είναι.

Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Θα βρείτε ένα σωρό πράγματα και πληροφορίες που μπορείτε να διαβάσετε και να απαντήσετε. Η αναμονή για το ανώτερο μέλος θα φαίνεται μεγάλη. Αλλά θα πάει γρήγορα. Είμαι μέλος τώρα για 2 χρόνια και άφησα την κατάστασή μου να λήξει, οπότε πρέπει να κάνω 30 δημοσιεύσεις για να επιστρέψω στην ανώτερη θέση. Οι πληροφορίες από αυτό το φόρουμ θα σας βοηθήσουν πραγματικά με τις ανάγκες σας. Κανείς δεν κρίνει εδώ και όλοι είναι φιλικοί. Καλή τύχη στο ταξίδι σας.

@Karmakitten Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πολλά για τον κόσμο.
Βάζω στοίχημα ότι ξέρεις πολλά για τον εαυτό σου. Θα εκπλαγείτε πώς η ανάρτηση πραγμάτων για τον εαυτό σας μπορεί να είναι χρήσιμη σε ένα άλλο μέλος.
Επιπλέον, μπορείτε να δημοσιεύσετε στα φόρουμ εκτός θέματος. Υπάρχουν παιχνίδια, μουσική, φαγητό και σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε.
Θα βρείτε πολλές πληροφορίες εδώ. Τα μέλη είναι τόσο ενημερωμένα και εξυπηρετικά.
Ανυπομονώ να σας δω στο φόρουμ.

Είμαι λίγο ανήσυχος ότι δεν θα καταφέρω να αποκτήσω ανώτερη θέση. Δεν ξέρω καθόλου πολλά για αυτόν τον κόσμο και είμαι εδώ γιατί αναζητώ απεγνωσμένα λύσεις στο πρόβλημά μου, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ να δημοσιεύσω κάτι που θα θεωρηθεί «χρήσιμο» σε κανέναν. Καταστροφολογώ ή αυτό είναι πραγματικά απελπιστικό;
Απλώς βρείτε όποιο νήμα σας ενδιαφέρει και ρίξτε μια συζήτηση. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιοχές για εξερεύνηση και σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τους ανθρώπους εδώ καθώς σας γνωρίζουμε. Αυτό είναι λίγο πολύ το νόημα του να έχεις τον δρόμο για να είσαι ανώτερος - απλώς η γνώμη μου.

Εάν βιάζεστε πολύ, υπάρχουν κάποια άλλα φόρουμ στο διαδίκτυο όπως το DBG, αλλά είναι πολύ λιγότερο αξιόπιστα, και πάλι imho, για αξιόπιστες πληροφορίες, επειδή οι πωλητές έχουν βασικά τον έλεγχο των πληροφοριών για τον εαυτό τους.

Είναι χάλια που οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν αυτά τα θέματα στα χέρια τους, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά απελευθερωτικό. Απλά μείνετε και θα φτάσετε εκεί…????

Υπάρχει πάντα κάτι στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό το φόρουμ για να σας βοηθήσει. Μουσική, παιχνίδια με λέξεις, ταινίες, έμφαση με άλλους, καλωσόρισμα νεοφερμένων είναι μερικές μόνο προτάσεις.

Φαίνεται έτσι, αλλά ας πούμε ότι έχω δει άλλα φόρουμ να επιβάλλουν σχεδόν αδύνατες απαιτήσεις. Όλοι είναι φιλικοί εδώ γύρω :) Μπορείς να το κάνεις.

@Karmakitten
Υπάρχουν πολλά θέματα εκτός θέματος εδώ, όπως αθλήματα, βιβλία, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμη και κατοικίδια. Πολλές και πολλές περιοχές για ανάρτηση. Περιηγηθείτε και δείτε τι σας ενδιαφέρει. Ένιωθα πολύ σαν εσάς στην αρχή και μερικές φορές το νιώθω ακόμα, αλλά τα μέλη εδώ είναι φιλόξενα και ευγενικά. Απλώς μείνετε με αυτό, καθώς αυτό το φόρουμ είναι ένα χρυσωρυχείο πληροφοριών και υποστήριξης.
Καλώς επιβιβαστήκατε!

• Αρέσει
Αντιδράσεις: wobina
@Karmakitten
Το να φτάσεις στο ανώτερο επίπεδο φαίνεται τρομακτικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς θέμα προσπάθειας. Η μεγαλύτερη παρανόηση είναι ότι τα νέα μέλη πιστεύουν ότι θα πρέπει να έχουν πληθώρα πληροφοριών που πρέπει να μοιραστούν. Κανείς δεν πρόκειται να σας κάνει κριτική για το πόση γνώση έχετε ή δεν έχετε για αυτόν τον κόσμο. Όπως αναφέρθηκε ήδη, υπάρχουν εκατοντάδες θέματα εδώ για τα οποία μπορείτε να συζητήσετε και να συζητήσετε, και όλα αυτά μετρούν για την ιδιότητα του ανώτερου. Καλώς ήρθατε και απολαύστε.

Θα τα καταφέρεις!
Το έχω φτάσει εκεί μερικές φορές τώρα και ελπίζω να το ξανά σύντομα. Συνομιλήστε σε οποιοδήποτε νήμα βρείτε ενδιαφέρον ή έχετε οποιαδήποτε εμπειρία με το θέμα.
Καλή τύχη!

Θα τα καταφέρεις!
Το έχω φτάσει εκεί μερικές φορές τώρα και ελπίζω να το ξανά σύντομα. Συνομιλήστε σε οποιοδήποτε νήμα βρείτε ενδιαφέρον ή έχετε οποιαδήποτε εμπειρία με το θέμα.
Καλή τύχη!
Ευχαριστώ!! Έχω ασχοληθεί λίγο και νιώθω πολύ λιγότερο αποθαρρυμένος από ό,τι όταν άρχισα αυτό το νήμα :)

Θα τα καταφέρεις!
Καλή τύχη!
Ευχαριστώ!! Έχω ασχοληθεί λίγο και νιώθω πολύ λιγότερο αποθαρρυμένος από ό,τι όταν άρχισα αυτό το νήμα :)
Χαίρομαι που το ακούω. Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα, θέματα, παιχνίδια, προσωπικές εμπειρίες να μοιραστούμε (τις οποίες όλοι εκτιμούμε), δεν είναι πολύ δύσκολο.

Καλωσήρθατε @Karmakitten :)

Ελάτε και παίξτε μερικά παιχνίδια στο τμήμα "Not Safe For Work" του φόρουμ Εκτός θέματος. Δεν ξέρω γιατί λέγεται έτσι καθώς είναι ασφαλές, εκτός και αν το αφεντικό σας σε πιάσει να παίζετε παιχνίδια και να χαλαρώνετε. Το Off Topic έχει επίσης πολλά θέματα όπου μπορείτε να δώσετε χρήσιμες ή απλώς διασκεδαστικές πληροφορίες ή συμβουλές. Δεν πρόκειται για «αυτόν τον κόσμο». Αφορά καθημερινά πράγματα, από το μαγείρεμα μέχρι τα κατοικίδια και το ταξίδι μέχρι το πώς νιώθετε σήμερα.

Ενώ οι "χρήσιμες" αναρτήσεις σας αποφέρουν διπλάσιους πόντους, άλλες αντιδράσεις σας κερδίζουν επίσης πόντους. Απλά ασχοληθείτε λοιπόν.

Νομίζω επίσης ότι αυτό το φόρουμ έχει πολύ λογικές απαιτήσεις. δεν είναι πολύ ψηλά που είναι κουραστικό, αλλά αρκετά ώστε οι άνθρωποι να σας γνωρίσουν λίγο καλύτερα πριν σας επιτραπεί η πρόσβαση στην περιοχή των Ηλικιωμένων, πράγμα που σημαίνει περισσότερη ασφάλεια για όλους μας. Αγκαλιάστε το!

@Sabrered0901

Έχασα μια φορά την ιδιότητα του Ανώτερου και ήταν πόνος να το επανέλθω. Προσπαθώ να αποφύγω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, και όπως καταλαβαίνω χρειάζεται μόνο μια ανάρτηση κάθε 3 μήνες. Μπορείτε εσείς ή κάποιος για αυτό το θέμα να επαληθεύσει ότι είναι το μόνο που χρειάζεται; Ευχαριστώ.

@Sabrered0901

Έχασα μια φορά την ιδιότητα του Ανώτερου και ήταν πόνος να το επανέλθω. Προσπαθώ να αποφύγω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, και όπως καταλαβαίνω χρειάζεται μόνο μια ανάρτηση κάθε 3 μήνες. Μπορείτε εσείς ή κάποιος για αυτό το θέμα να επαληθεύσει ότι είναι το μόνο που χρειάζεται; Ευχαριστώ.
Μία θέση κάθε 3 μήνες για να παραμείνεις ανώτερος δεν φαίνεται καθόλου πολύ

Είμαι σε αυτόν τον πίνακα για μια δεκαετία και ναι, προφανώς μην δημοσιεύετε πολλά. Ίσως πιο πρόσφατα απλά από πλήξη/μοναξιά. Αλλά θέλω να ρωτήσω, γιατί θέλουμε να είμαστε ξανά στο ανώτερο τμήμα; Δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό και βρήκα τις λίγες πηγές που χρειαζόμουν ανοιχτά εδώ πολύ παλιά. Συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο εκεί πίσω στην αίθουσα VIP ή κάτι τέτοιο;

@CoralSpringsPete Υπάρχουν προμηθευτές email καθώς και πολλές ακόμη κριτικές για άλλους ιστότοπους. Οι ιστότοποι που πωλούν ένα συγκεκριμένο επίπεδο "προγραμματισμένων/ελεγχόμενων" φαρμάκων δεν επιτρέπεται να αναφέρονται στην ανοιχτή ενότητα, μόνο σε ηλικιωμένους. Έτσι, υπάρχουν περισσότερες επιλογές συνολικά.

Μου άξιζε τον κόπο για σχόλια και ηρεμία σε μερικούς ιστότοπους που είχα ήδη ανακαλύψει. Και βρήκα επίσης μια νέα πηγή που δεν είχα συναντήσει ποτέ πριν, η οποία φαίνεται να έχει σταθερά καλή ποιότητα. Δεν υπάρχει λόγος να μην βρίσκεστε σε αυτήν την ενότητα εάν βρίσκεστε ήδη εδώ, ειδικά καθώς αξιόπιστοι ιστότοποι μπορεί να κλείσουν ή να παραβιάσουν κάποια στιγμή.

Μέχρι στιγμής, το να βάζω πολλές σκέψεις σε αναρτήσεις, ενώ παράλληλα παραμένω ενεργός και συμμετέχω σε συζητήσεις, φαίνεται να βελτιώνει τους αντιπροσώπους μου και να αυξάνει τον αριθμό των αναρτήσεων πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περίμενα, με εξέπληξε αρκετά. Ανυπομονώ να δω πίσω από την κουρτίνα ???? Ελπίζω μέχρι να τελειώσει ο πρώτος μου μήνας εδώ, θα έχω καλύψει τις άλλες προϋποθέσεις. Μου αρέσει εδώ, έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και χρόνια, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομα! 🤦♂️

@CoralSpringsPete Υπάρχουν προμηθευτές email καθώς και πολλές ακόμη κριτικές για άλλους ιστότοπους. Οι ιστότοποι που πωλούν ένα συγκεκριμένο επίπεδο "προγραμματισμένων/ελεγχόμενων" φαρμάκων δεν επιτρέπεται να αναφέρονται στην ανοιχτή ενότητα, μόνο σε ηλικιωμένους. Έτσι, υπάρχουν περισσότερες επιλογές συνολικά.

Μου άξιζε τον κόπο για σχόλια και ηρεμία σε μερικούς ιστότοπους που είχα ήδη ανακαλύψει. Και βρήκα επίσης μια νέα πηγή που δεν είχα συναντήσει ποτέ πριν, η οποία φαίνεται να έχει σταθερά καλή ποιότητα. Δεν υπάρχει λόγος να μην βρίσκεστε σε αυτήν την ενότητα εάν βρίσκεστε ήδη εδώ, ειδικά καθώς αξιόπιστοι ιστότοποι μπορεί να κλείσουν ή να παραβιάσουν κάποια στιγμή.
Δροσερός. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μάλλον θα φτάσω εκεί τελικά. Νομίζω ότι μπορώ. Νομίζω ότι μπορώ...

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ