Ψεύτικες εικόνες Actavis Diazepam

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

dsydnll

Επίτιμο μέλος
Εντάχθηκαν
12 Φεβρουαρίου 2017
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα έκανε την προσπάθεια όλης της συσκευασίας - όλα φαίνονται τέλεια.

Ήταν μερικούς μήνες ξεπερασμένοι, αλλά έχουν μηδενικό αντίκτυπο.

Η πρώτη φορά που αντιμετώπισα εντελώς ψεύτικη συσκευασία.

Είτε είναι εντελώς ψεύτικα είτε έχουν αποθηκευτεί πολύ άσχημα.

Ποια είναι η γνώμη σας;

συνημμένα

• 1000026408.jpg
    1000026408.jpg
    212.7 KB · Προβολές: 12
Ναι, αυτό είναι πολύ συχνό, το ίδιο έχει συμβεί (συμβαίνει ακόμα) με το TEVA και τη διαζεπάμη CRESENT. Αυτά προέρχονταν αρχικά από την Κίνα μέχρι που τα τελωνεία άρχισαν να τα περιορίζουν όλα. Τώρα στον ...ιστό μπορείτε να αγοράσετε τις αναλογίες, π.χ. μέγεθος κουτιού με το μπλουζάκι και να κατεβάσετε εύκολα τα φυλλάδια συσκευασίας, ώστε όποιος έχει τον κατάλληλο εκτυπωτή να μπορεί να εκτυπώσει τα δικά του κουτιά και στη συνέχεια είτε να του αποσταλούν οι ταινίες με τα παράλογα δισκία duff ή ανάλογα η συμμορία που εμπλέκεται και η κλίμακα της δραστηριότητας που μπορεί να γίνει στη χώρα σας. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει δει πολλούς θανάτους από αυτά τα πλαστά εδώ και πολλά χρόνια. Το ίδιο συνέβη με τις συσκευασίες και τα δισκία βενζιδίνης, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε ότι ήταν άλλη μια απάτη, έγιναν σοφότεροι, το ίδιο συνέβη και με τους εγκληματίες που παρήγαγαν αδύναμα δισκία που περιέχουν διαζεπάμη, η οποία θα περνούσε ένα τεστ wedinos και θα φαινόταν νόμιμη αλλά με νέα συσκευασία (το λωρίδες που προσφέρονται τώρα). Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποια είναι η δοσολογία στα δισκία μόνο το δραστικό συστατικό. Το γευστικό τεστ δεν αποτυγχάνει ποτέ.

Ναι, αυτό είναι πολύ συχνό, το ίδιο έχει συμβεί (συμβαίνει ακόμα) με το TEVA και τη διαζεπάμη CRESENT. Αυτά προέρχονταν αρχικά από την Κίνα μέχρι που τα τελωνεία άρχισαν να τα περιορίζουν όλα. Τώρα στον ...ιστό μπορείτε να αγοράσετε τις αναλογίες, π.χ. μέγεθος κουτιού με το μπλουζάκι και να κατεβάσετε εύκολα τα φυλλάδια συσκευασίας, ώστε όποιος έχει τον κατάλληλο εκτυπωτή να μπορεί να εκτυπώσει τα δικά του κουτιά και στη συνέχεια είτε να του αποσταλούν οι ταινίες με τα παράλογα δισκία duff ή ανάλογα η συμμορία που εμπλέκεται και η κλίμακα της δραστηριότητας που μπορεί να γίνει στη χώρα σας. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει δει πολλούς θανάτους από αυτά τα πλαστά εδώ και πολλά χρόνια. Το ίδιο συνέβη με τις συσκευασίες και τα δισκία βενζιδίνης, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε ότι ήταν άλλη μια απάτη, έγιναν σοφότεροι, το ίδιο συνέβη και με τους εγκληματίες που παρήγαγαν αδύναμα δισκία που περιέχουν διαζεπάμη, η οποία θα περνούσε ένα τεστ wedinos και θα φαινόταν νόμιμη αλλά με νέα συσκευασία (το λωρίδες που προσφέρονται τώρα). Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποια είναι η δοσολογία στα δισκία μόνο το δραστικό συστατικό. Το γευστικό τεστ δεν αποτυγχάνει ποτέ.
Ναι, αυτά έχουν γεύση κιμωλίας - όχι ότι η διαζεπάμη έχει έντονη γεύση

@dsydnll Το γεγονός ότι μπορείτε να τα βρείτε σε έναν ιστότοπο που πωλείται για ελάχιστες ρουπίες ανά 10 κουτιά με ευκολία Είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι εισάγονται χύμα για να προσπαθήσουμε να τραβήξουμε το μαλλί στα μάτια μας. Δεν θέλω να διακινδυνεύσω την απαγόρευση, γι' αυτό δεν θα ονομάσω τον ιστότοπο, συγγνώμη, αλλά εάν δεν συνταγογραφηθούν από έναν γενικό ιατρό δεν θα είναι αληθινά. Νιώθω για σένα καθώς δεν έχω πέσει πολύ καιρό θύμα απομιμήσεων Martin Dow που μόλις χτυπούσαν στο στόμα μου μπορούσα να καταλάβω ότι ήρθε η ώρα να τα φτύσω.
Έχετε ψάξει στον ιστότοπο wedinos για αυτά; Είναι μια δωρεάν υπηρεσία δοκιμών που δείχνει τα αποτελέσματα των δειγμάτων που δημοσιεύονται ανώνυμα, δίνουν μόνο τον ταχυδρομικό κώδικα για να δείξουν την περιοχή στην οποία κυκλοφορούν. Τα martin dows μου πιθανότατα περιέχουν βρωμαζολάμη και παρακεταμόλη, την τελευταία συμφωνία που είδα νωρίτερα σήμερα είμαστε είτε «χωρίς συστατικό» ή κύρια βρωμαζολάμη.

@MellowFellowSingingAway

Ήμουν τυχερός. Επισκέφτηκα πραγματικά αυτό το φόρουμ πριν από πολλά χρόνια και χρησιμοποιούσα την ίδια επαφή μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Ωστόσο, ευτυχώς παρήγγειλα πολύ την τελευταία φορά, οπότε είχα μια ωραία αποθήκευση :)

Αυτά προέρχονταν από κάποιον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένας φίλος ενός φίλου ενός φίλου, ο οποίος προφανώς τα έπαιρνε ο ίδιος : Rolleyes:

Όχι, δεν έχω δοκιμάσει το Wedinos, θα το έχω υπόψη μου - ευχαριστώ

Κοίταξα αυτή τη φωτογραφία για πάρα πολλή ώρα προσπαθώντας να βρω κάτι λάθος με αυτήν.

Αν ψάξετε στο google τον αριθμό παρτίδας, υπάρχει μια ανάρτηση σε άλλο φόρουμ (το οποίο δεν ξέρω αν επιτρέπεται να συνδέσω εδώ;) και μια άλλη στο reddit από πριν από μερικά χρόνια που λέει ότι είναι ψεύτικα και ψεύτικα. Και οι δύο αναφέρουν τον ίδιο αριθμό παρτίδας και τη λήξη.

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ