Σχεδόν τελειωμένο με τάπερ μορφίνης

Προτεινόμενα Φαρμακεία στον Αναθεωρητή Φαρμακείων

sybaritababy

Επίτιμο μέλος
Εντάχθηκαν
11 Δεκεμβρίου 2016
Μετά από μήνες και μήνες και μήνες σταθερής λήψης ~60-150 MME/ημέρα, κατάφερα επιτέλους να μειώσω τη δόση μου σχεδόν εντελώς σε μόλις δύο εβδομάδες, ενώ εργάζομαι με πλήρη απασχόληση. Τις τελευταίες δύο μέρες πήρα ~4 + 3mg αντίστοιχα μορφίνη PO, σήμερα έχω πάρει 0. Προφανώς αισθάνομαι χάλια, αλλά δεν υπάρχουν συντριπτικά συμπτώματα εκτός από σοβαρή έλλειψη ενέργειας. Θα κάνω το δεύτερο ντους της ημέρας και θα πιω λίγο χυμό πορτοκαλιού.

Είχα μειώσει τα έξοδα πρόσληψης από ~$150/ημέρα (μη βιώσιμο για μένα) σε ~$10-30 (πολύ εύκολα βιώσιμο για μένα) και κόλλησα σε αυτή τη δόση για λίγο. Ωστόσο, είμαι κοντά στο να πάρω προαγωγή στη δουλειά και έχω πιθανά ρομαντικά ενδιαφέροντα και θέλω να εξοικονομήσω αυτά τα επιπλέον $20/ημέρα, ώστε να μπορώ να ταξιδεύω σε μέρη όπως η Ιαπωνία χωρίς να με αλυσοδένουν σε ένα ηλίθιο χάπι.

Είχα 30 x 30 mg μορφίνης όταν άρχισα να μειώνομαι, θα έπρεπε να μου απομένουν 20 όταν ολοκληρώσω αυτό το τάπερ αυτήν την εβδομάδα. Σε αυτό το σημείο παίρνω όλο και μικρότερα κομμάτια ενός τελευταίου χαπιού καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας όπως χρειάζεται, και μετά Κυριακή-Τρίτη βγαίνω στην έρημο και δεν παίρνω κανένα μαζί μου. Έχω kratom σε περίπτωση που το χρειαστώ για δουλειά την Τετάρτη, αλλά νομίζω ότι θα είμαι καλά.

Η επόμενη σειρά εργασιών είναι η μείωση της κλοναζεπάμης που χρησιμοποιούσα για την καταπολέμηση της αϋπνίας που προκαλείται από τη μορφίνη και η διακοπή με τους ατμούς νικοτίνης μιας χρήσης.

Τι καλή δουλειά κάνεις!! Μπράβο! Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω, ειδικά αν έπρεπε να μετακομίσω ή να ήθελα να μετακομίσω. Ποιος ξέρει αν θα μπορούσα ποτέ να βρω έναν Δρ. κάπου αλλού που θα μου συνταγογραφούσε. Τέλος πάντων, συνέχισε! Ειρήνη :λουλούδι:

• Αρέσει
Αντιδράσεις: jaders
Μπράβο, συνέχισε, δεν είναι εύκολο αλλά καλά κάνεις!

Σας ευχαριστώ όλους. Πηγαίνω για ύπνο τώρα νιώθω σχετικά πολύ καλά μετά από όλη τη νύχτα. Έχω αύριο ρεπό (ημέρα 3), οπότε είμαι σίγουρος ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχω ξεπεράσει σχεδόν όλα τα εμφανή συμπτώματα εκτός από την κούραση. Λαμβάνοντας υπόψη τη λήψη πολύ μικρών ποσοτήτων αμφεταμίνης (~2.5 mg) για να ξεπεράσω αυτές τις βάρδιες του Σαββατοκύριακου, τότε με ό,τι τύχη θα έχω δύο ολόκληρες μέρες με φίλους σε ένα πολυτελές καταφύγιο στην έρημο μετά το Σαββατοκύριακο. Ανάλογα με το πώς νιώθω, πιθανότατα θα φάω ~ 1-2 γραμμάρια ψαριών στην έρημο για να ξεπλύνω πραγματικά το σώμα και το μυαλό μου. Νιώθω ήδη λιγότερο δεμένος με τη νικοτίνη και την κλοναζεπάμη, καθώς αυτές οι συνήθειες ήταν πραγματικά συνδεδεμένες με την εξάρτησή μου από τα οπιοειδή αυτή τη φορά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βάζω τον εαυτό μου σε όλο αυτό ξανά για πολλοστή φορά, αλλά ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Τώρα έρχεται το δύσκολο μέρος του να μην ξαναπίσω αμέσως σε αυτό, αν και νιώθω περισσότερο σκοπό τώρα από ό,τι έχω τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό είναι πραγματικά το μεγαλύτερο πρόβλημά μου νομίζω.

Τέλος πάντων, συγγνώμη για την φασαρία. Απλώς δημοσιεύω για να μοιραστώ τις σκέψεις μου και ελπίζω να εμπνεύσω κάποιον άλλον να ταρακουνήσει τον εαυτό του από εφησυχασμό.

Σας ευχαριστώ όλους. Πηγαίνω για ύπνο τώρα νιώθω σχετικά πολύ καλά μετά από όλη τη νύχτα. Έχω αύριο ρεπό (ημέρα 3), οπότε είμαι σίγουρος ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχω ξεπεράσει σχεδόν όλα τα εμφανή συμπτώματα εκτός από την κούραση. Λαμβάνοντας υπόψη τη λήψη πολύ μικρών ποσοτήτων αμφεταμίνης (~2.5 mg) για να ξεπεράσω αυτές τις βάρδιες του Σαββατοκύριακου, τότε με ό,τι τύχη θα έχω δύο ολόκληρες μέρες με φίλους σε ένα πολυτελές καταφύγιο στην έρημο μετά το Σαββατοκύριακο. Ανάλογα με το πώς νιώθω, πιθανότατα θα φάω ~ 1-2 γραμμάρια ψαριών στην έρημο για να ξεπλύνω πραγματικά το σώμα και το μυαλό μου. Νιώθω ήδη λιγότερο δεμένος με τη νικοτίνη και την κλοναζεπάμη, καθώς αυτές οι συνήθειες ήταν πραγματικά συνδεδεμένες με την εξάρτησή μου από τα οπιοειδή αυτή τη φορά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βάζω τον εαυτό μου σε όλο αυτό ξανά για πολλοστή φορά, αλλά ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Τώρα έρχεται το δύσκολο μέρος του να μην ξαναπίσω αμέσως σε αυτό, αν και νιώθω περισσότερο σκοπό τώρα από ό,τι έχω τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό είναι πραγματικά το μεγαλύτερο πρόβλημά μου νομίζω.

Τέλος πάντων, συγγνώμη για την φασαρία. Απλώς δημοσιεύω για να μοιραστώ τις σκέψεις μου και ελπίζω να εμπνεύσω κάποιον άλλον να ταρακουνήσει τον εαυτό του από εφησυχασμό.
Εκτιμώ πολύ που το μοιράζεσαι! Είναι πάντα εμπνευσμένο να βλέπεις κάποιον να χειρίζεται την εξάρτησή του με επιτυχία.

Αναρωτιέμαι πώς αντιμετωπίζεις περισσότερο τις λιγούρες; Αυτό ήταν ιστορικά το μεγαλύτερο πρόβλημα μου και γιατί δεν προσπαθώ πια. Η δουλειά και η ταλαιπωρία που χρειάζεται για να απέχεις σωματικά είναι μια τέτοια πρόκληση, αλλά η καταπολέμηση της λαχτάρας είναι η χειρότερη.

Θυμάμαι ότι συμμετείχα σε προγράμματα 12 βημάτων όπου οι άνθρωποι λένε ότι οι πόθοι τους δεν επέστρεψαν ποτέ (ίσως για λίγο σε μια κρίση), αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ για μένα.

Τέλος πάντων καλή τύχη και μη διστάσετε να συνεχίσετε να αναφέρετε. Αξίζει τον κόπο για όλους μας, imho…????

Ευχαριστώ Jaders, πραγματικά δεν ξέρω! Πήγα περίπου 2+ χρόνια με 0 πόθους και μετά επέστρεψαν συντριπτικά από το μπλε και με πήραν. Νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου εκείνη την εποχή ήταν η κίνηση και η έναρξη μιας νέας δουλειάς. Θα πρέπει να πάρω μια καλή μικρή προαγωγή σύντομα, οπότε σκοπεύω να επικεντρωθώ πολύ στο να το αποκτήσω.

Αυτή τη φορά είχα τρομερή αϋπνία και ανορεξία που προκαλείται από τη μορφίνη, οπότε νομίζω ότι το να το θυμάμαι θα βοηθήσει. Είμαι επίσης πιο σταθερός τώρα από ό,τι όταν είχα αρχικά υποτροπιάσει αυτή τη φορά και νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά. Πραγματικά δεν ξέρω όμως, θα σας κρατάω ενήμερους

• Αγκαλιά
Χρησιμοποιήστε την κλοναζεπάμη πολύ με φειδώ. Πιθανότατα γνωρίζετε, αλλά μια συνήθεια βενζίνης μπορεί να είναι πολύ χειρότερη από το IME των οπιοειδών. Καλή τύχη.

Συγχαρητήρια, δεν είναι εύκολο να κάνεις τάπερ και να κρατάς δουλειά. Είσαι πιο δυνατός από μένα.

• Αγκαλιά
Χρησιμοποιήστε την κλοναζεπάμη πολύ με φειδώ. Πιθανότατα γνωρίζετε, αλλά μια συνήθεια βενζίνης μπορεί να είναι πολύ χειρότερη από το IME των οπιοειδών. Καλή τύχη.
Ναι και το Xanax είναι ένα από τα χειρότερα IMO δοκιμάστε τη διαζεπάμη / βάλιο

Τα πας υπέροχα, μπράβο σου. Το να κλωτσάς οπιούχα (ή οποιαδήποτε ουσία για αυτό το θέμα) δεν είναι αστείο και θα πρέπει να είσαι απίστευτα περήφανος για τον εαυτό σου.

Ένα βήμα τη φορά - σίγουρα, η διακοπή της κλοναζεπάμης και της νικοτίνης είναι σημαντική, αλλά μην πιέζετε τον εαυτό σας αμέσως...και μην ξεχάσετε να γιορτάσετε όλες τις νίκες στην πορεία!

Ευχαριστώ Jaders, πραγματικά δεν ξέρω! Πήγα περίπου 2+ χρόνια με 0 πόθους και μετά επέστρεψαν συντριπτικά από το μπλε και με πήραν. Νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου εκείνη την εποχή ήταν η κίνηση και η έναρξη μιας νέας δουλειάς. Θα πρέπει να πάρω μια καλή μικρή προαγωγή σύντομα, οπότε σκοπεύω να επικεντρωθώ πολύ στο να το αποκτήσω.

Αυτή τη φορά είχα τρομερή αϋπνία και ανορεξία που προκαλείται από τη μορφίνη, οπότε νομίζω ότι το να το θυμάμαι θα βοηθήσει. Είμαι επίσης πιο σταθερός τώρα από ό,τι όταν είχα αρχικά υποτροπιάσει αυτή τη φορά και νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά. Πραγματικά δεν ξέρω όμως, θα σας κρατάω ενήμερους
Αυτή ήταν και η δική μου εμπειρία. Πήγα 2.5 χρόνια χωρίς (πριν από πολλά φεγγάρια) και σκέφτηκα ότι επιτέλους έχω αυτό το ρυθμό. Και μετά, φαινομενικά απροσδόκητα, οι σκέψεις επανέρχονται και παρόλο που έκανα ό,τι έπρεπε, τελικά ενέδωσα.

Στην ηλικία μου, απλά δεν έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω αυτόν τον αγώνα, αλλά είσαι πολύ νεότερος από μένα και έχεις πολλά να κερδίσεις. σου εύχομαι πολύ καλά!!! ????❤️

Αυτή ήταν και η δική μου εμπειρία. Πήγα 2.5 χρόνια χωρίς (πριν από πολλά φεγγάρια) και σκέφτηκα ότι επιτέλους έχω αυτό το ρυθμό. Και μετά, φαινομενικά απροσδόκητα, οι σκέψεις επανέρχονται και παρόλο που έκανα ό,τι έπρεπε, τελικά ενέδωσα.

Στην ηλικία μου, απλά δεν έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω αυτόν τον αγώνα, αλλά είσαι πολύ νεότερος από μένα και έχεις πολλά να κερδίσεις. σου εύχομαι πολύ καλά!!! ????❤️
Υποθέτω ότι δεν υπάρχει πραγματικό χρονικό διάστημα όπου υπάρχει 0% πιθανότητα κάτι να σε γκρεμίσει από τα πόδια σου. Αντιμετώπισα τη λαχτάρα για το DOC μου για αρκετά χρόνια πριν είχα μια μικρή ταλάντωση πριν από μερικά χρόνια. Δεν το έχω αγγίξει από τότε, αλλά υπάρχει πάντα κίνδυνος, σκέψου το τουλάχιστον μια-δυο φορές την εβδομάδα.

Ένας παλιός μου χορηγός τα κατάφερε σχεδόν δύο δεκαετίες πριν τον φέρει το πένθος, σκεπτόμενος το τώρα, στην πραγματικότητα έχω γνωρίσει ακόμη και εργαζόμενους σε εξαρτήσεις που έχουν παγιδευτεί από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής, όλων των ειδών τους ανθρώπους, μερικούς από τους οποίους δεν θα περίμενες ποτέ θα είχα ακόμη και προβλήματα στην πρώτη θέση πόσο μάλλον υποτροπή.

Εάν υπάρχει κάτι που κλωτσάμε, υποθέτω ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να εφησυχάζουμε... Αλλά πρέπει να προσέχουμε να μην είμαστε πολύ σκληροί με τον εαυτό μας, αν συμβεί κάτι, προκαλεί 1. Αυτό είναι απαγορευτικό για να φέρουμε τα πράγματα ξανά υπό έλεγχο, η ενοχή είναι σκατά δάσκαλος και 2. Ο κόσμος είναι f***** οπότε ποιος θα μπορούσε να μας κατηγορήσει τέλος πάντων ????

• Αρέσει
Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη παιδιά. Έχω αποκτήσει και εγκαταλείψει συνήθειες με τις περισσότερες κατηγορίες φαρμάκων τα τελευταία 20 χρόνια, οπότε ευτυχώς αισθάνομαι πολύ καλά γνώστης και άνετα γνωρίζοντας τι μπορώ να χειριστώ. Εκτιμώ όμως τις προειδοποιήσεις. Στο παρελθόν είχα πολλές επιληπτικές κρίσεις grand mal από στέρηση βενζίνης, οπότε είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτό, αλλά έπαιρνα 2-4 mg ημερησίως μαζί με τη μορφίνη, οπότε δεν είναι σαν να αλλάζω συνήθειες.

Στην πραγματικότητα έχουν περάσει περίπου 130 ώρες από την τελευταία μου μικρή δόση μορφίνης. Είχα ένα τσιγάρο στο τέλος της βάρδιας μου και δεν άγγιξα το ατμό μου. δεν κάπνιζε καν χόρτο μέχρι μετά τη δουλειά. Τώρα πρέπει απλώς να περάσω από 2 εναρκτήριες βάρδιες bartending, και μετά είμαι ελεύθερος για σχεδόν 3 ημέρες να πάρω λουλούδια σε ένα υδρομασάζ στην έρημο Μοχάβε lol. η κλοναζεπάμη θα ξεκινήσει όταν επιστρέψω στη δουλειά την Τετάρτη και δεν θα περιλαμβάνει το 1/10 της ταλαιπωρίας.

Για κάποιον με τρομερό άγχος, παραδόξως δεν ένιωσα ποτέ μεγάλη αύξηση κατά τη διακοπή των βενζοδιαζεπινών, εξ ου και οι πολλαπλοί κρίσεις grand mal. Θα ένιωθα καλά σε μια ήρεμη, φυσιολογική κατάσταση και θα ξυπνούσα στο νοσοκομείο. οπότε τώρα είμαι πολύ, πολύ προσεκτικός σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διεξάγω τα τάπερ βενζίνης μου, αλλά δεν είναι κάτι επώδυνο ή υπερβολικά αγχωτικό.

είναι απλώς οπιοειδή, δεν μπορώ να συγκρίνω το αίσθημα της απόσυρσης οπιοειδών με αυτό οποιασδήποτε άλλης ουσίας, είναι σαν να έχουν αφαιρεθεί ολόκληρη η ζωτική σου δύναμη και το πνεύμα σου. είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ πνευματικό πράγμα καθώς πλημμυρίζετε από συναισθήματα που αποφεύγατε, συνειδητά ή όχι. Χρειάζεται τόσο απέραντη πρόσκληση δύναμης από ένα τόσο στάσιμο και παραιτημένο κράτος, είναι σχεδόν θαυμαστό να περνάς απλά τη μέρα.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω οπιοειδή. Δεν χτυπάω κανέναν που τα πήρε. Ωστόσο, προσπαθώ να μας εμπνεύσω και να μας ενθαρρύνω να μην βασιζόμαστε σε αυτούς. η ζωή είναι δύσκολη, είναι δύσκολο να πάρεις πίσω τη ζωή σου.

• Αγκαλιά
@sybaritababy shrooms σε ένα υδρομασάζ στην έρημο ακούγεται σαν ο ΤΕΛΕΙΟΣ τρόπος για να αντιμετωπίσετε τη λαχτάρα.

Μιλώ πολύ σοβαρά - η πολύ μειωμένη πρόσβαση σε shrooms φέτος έχει κάνει τη διατήρηση της νηφάλιας κατάστασης πολύ πιο δύσκολη. Βοηθάει πραγματικά έναν TON, έστω και μία φορά (αλλά προσωπικά τα ταξίδια μία φορά το μήνα με κράτησαν σε καλή κατάσταση!)

Το να πάρεις πίσω τη ζωή σου από οτιδήποτε σε ελέγχει είναι απίστευτα δύσκολο, αν ήταν εύκολο όλοι θα το έκαναν. Χρειάζεται πολύ θάρρος για να φτάσεις εκεί που είσαι αυτή τη στιγμή και σου αξίζει ένα χτύπημα στην πλάτη.

Αλλά έχω δει τα οπιοειδή να καταστρέφουν εντελώς τους φίλους μου, ένας από αυτούς αλλάζει την προσωπικότητά του, ένας από αυτούς έχασε ακόμη και τη ζωή του από μακροχρόνιες επιπλοκές (της φαρμακευτικής, μη ενέσιμης κατάχρησης οπιοειδών όχι λιγότερο, άρα ούτε καν ένας από τους υψηλότερους κινδύνους ομάδες εθισμένων σε όπιες) τόσο δίκαια, είμαι περήφανος για σένα και δεν σε ξέρω ακόμα lol

Πίσω
Κορυφή
Εντοπίστηκε AdBlock

Τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης αποκλεισμού διαφημίσεων παρεμβαίνουν σε ορισμένες λειτουργίες αυτού του φόρουμ. Για την καλύτερη εμπειρία ιστότοπου, απενεργοποιήστε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Έχω απενεργοποιήσει το AdBlock    Όχι, ευχαριστώ